Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O ja pieprzę

Co mi laska zrobiła

Polecane posty

Gość O ja pieprzę

Poznałem niedawno na dysce ładną lasencje. Sliczna blondyna, duże cyce , wali się jak trzeba. Ale ma dziwne zwyczaje. Ja się gole rano w łazience, a ta weszła, sciągnęła majty i usiadła na sedesie. Zaczeła sikac i po chwili pusciła serię głośnych pierdów. I do mnie "Misiaczku, ale sobie ulzyłam hi hi hi". Dobrze że nie jadłem sniadania. No i co z taka zrobić ? Niby inteligentna dziewucha ale obyczja ma chyba nazbyt sowbodne. Doradźixe coś kobitki. No chyba że wy też jestescie takie "nowoczesne" :P

nie no co ty! prawdziwa kobieta nie puszcza bąków. kupy też nie robi, tylko wypuszcza z leciutkim syknięciem delikatną woń wczesnych konwalijek

Droga M.rozgraniczmy robienie pewnych rzeczy na osobności, a publicznie........

Gość mlodyyyy
na litosc boska, jakie publicznie?? to jej facet a nie forum romanum!!

Gość mariano_toro
Nie widzę w tym nic złego. dziewczyna wyluzowana - skoro ją posuwasz, a to przecież takie intymne, to czemu nie chcesz słuchać puszczania bąków?

Do powyżej pozazdrościć poglądów :(.......czyli to jej facet załatwia wszysko.......

\"...poznałem niedawno...\" ja mojego znam 3 miesiące z tym ze na początku spędzaliśmy ze sobą 24 h na dobę robiliśmy wszystko razem bo byliśmy na to skazani ale mimo to nie odważyłabym sie zrobić coś takiego przy nim... chyba bym się pod ziemię zapadła...

Gość co za świat
ja z moim jestem... 4 lata, ale bym się nie odważyła :O

Gość mlodyyyy
rozumiem, że chodzicie do kibla jak waszego nie ma w domu?? przeciez idac czy siku czy kupkę zawsze pod wplywem napiecia miesni okoloodbytnizcych wszystko moze sie zdarzyc

Przeciez zrobila to w ubikacji,a ja ON zajmowal pewnie jej się bardzo chciało siku i baki wyskoczyły Co miała zrobic .... załozyc łumik Pewno trzymala te baki cała noc a on rano wszedł do lazienki i ja zajał Nie widze problemu Napewno poczuła się głupio dlatego jej komentarz.Jak fajna laska i ja lubisz to wyluzuj

Gość mariano_toro
Dokładnie - załatwiają te sprawy, kiedy nikogo nie ma w domu. To wspólne spanie także odpada, ponieważ w czasie snu też może przydarzyc sie niekontrolowane puszczenie bąka.

W starożytnym Rzymie toaleta publiczna wyglądał amniej więcej tak: długa deska sedesowa - taka ławeczka z kilkunastoma otworami, na której zasiadali ci, któych przypiliło i bynajmniej nie oddzieleni żadnymi ściankami wypróżniali się grupowo.

Gość panienkaZokienka
przypuszczam,ze miała dwa wyjścia zrobić pod siebie albo zrobić przy Tobie dobrze wybrała,ja tez bym tak zrobiła......... generalnie krepujaca sytucja,ale tak to czasami bywa. w końcu to normalne i ludzkie ja przy moim byłym facecie(on przy mnie tez) srałam-rzygalam-pierdziałam-sikałam-dupe wywalałam(niekiedy i w nosie dłubałam jak nie dało się wysmarkac):D to wszystko zależy od ludzi...od układów i zwyczaju he he:D

Gość tak a chłopak przeżył
szoke, że kobiety też mają dupę:O "walenie " nie jest intymną czynnością oczywiście. Normalnie zbierasz śluz, bakterie, grzyby, martwy naskórek pod skórę od kogokolwiek, zawijasz fujarkę w majty i wracasz do domu. Ale puszczenie bąka, łolaboga!:O

Gość tak z pewnością
zbulwersowany autor nigdy nie puszcza bąków, nie dłubie w nosie, nie drapie się po jajkach ani nie stawia kloców dlatego też od kobiety oczekuje dużej dozy subtelności, dużych cyców i walenia się na przyzwoitym poziomie

Gość tak z pewnością
Jesli oczekujesz by kobieta miała swobodne obyczaje dotyczące seksu to musisz liczyc się z tym że reszta jej obyczajów jest równie luzacka gdybyś wybrał na partnerkę cnotkę, która nosi spódniczkę za kolanko i trzyma nóżki razem mógłbyś liczyc na kulturalne zachowanie a tak no cóż, sam wybrałeś

Gość ainah
ja jestem mężatką ponad 4 lata i pierdze przy mężu...on przy mnie też...

wiadomo, ze moze sie zdarzyc, tylko nie wiadomo czy to bylo niezamierzone czy zrobila to z premedytacja! :D

Gość smakosz dobrego wina
BYSTRY JULEK - i co może ją jeszcze karmisz :D

Gość Piotluś
jednym slowem kobita nie ma wstydu czyli jak bys jej kazal wyleciec na dwor i walnac klocka na ulicy to by zrobila i niczym sie nie przejmowala| któregos dnia moze byc tak ze narobi ci takiego obciachu ze wstyd bedzie sie pokazywac|ale cóz dobrze ze ja nie mam takich problemów :D

Gość ainah
Piotluś---> jakiego wstydu...to że pierła przy nim nie znaczy że zrobi to w obecności innych osób...no nie przesadzaj...albo to twoje stwierdzenie że jakby jej kazał to by nasrała na środku ulicy - nienormalny jesteś czy co?...

A ja lubię jak ona leży w nocy blisko mnie i jest taka bezbronna a ja potężny i silny :classic_cool: ona czuje sie bezpieczna. podoba sie jej a mi też :) niekiedy ona próbuje się na mnie położyć i staje się brutalna ale to inna bajka :D

Gość Piotluś
ainah nie zrozumiałaś mnie ja mówie ze moze tak byc a ze nie taka jest

Gość taki jeden typo
nastepnym razem nasra Ci pewnie do taleza z 2 daniem popiskujac przy tym radosnie i wdziecznie oznajmiając ...ale se ulzylam kochanie...Hi hi hi hi hi :o :classic_cool:

bystry - mam pytanie do ciebie :/

pytanie do bystrego chłopoka julka gdzie podziewa się twój kumpel -facet dresiary- wessało go czy co :D

Gość ICE2
bo BYSTRY JULEK ma żonę sparaliżowaną - jak jeszcze nie ma zony to jak ją będzie mieć to teraz wywołuje "wilka z lasu" i bardzo chce mieć taka wymagającą pielęgnacji non stop sparaliżowaną żonkę! Gratuluję poświecenia.

Skoro chcesz rozmawiać o ludziach sparaliżowanych, zmień grupę forum na medyczną czy cos w tym stylu. Jest wielce nietaktowne pisać o ludziach chorych, zwłaszcza sparaliżowanych na forach stricte erotycznych... często traktowanych w sposób żartobliwy. Żona Julka z pewnością ma sie dobrze.

moja jest dosyć uległa ale taka sparaliżowana no nie wiem pewnie by mi było jej szkoda :( kobieta musi być sprawna co wy zboki macie na myśli ? :( chcecie sparaliżowaną to nadmuchajcie lalkę :D