Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hertylka

co w wygladzie zewnetrznym faceta, zniecheca was do niego?

Polecane posty

Gość hertylka

podajcie jakies 3 rzeczy, ktore przy pierwszym spotkaniu, potrafia was skutecznie zniechecic

Gość w wygladzie zewnetrzym
1. tluste wlosy 2. brudne paznokcie 3. dredy ;)

Gość wąsy brud
i brzydkie zęby

Gość HMMMMMMMM....
1 brzydki zapach z ust 2 brud za paznokciami za duzy zarost

Gość razy kilka
niesmialosc, malomownosc

nooo, o zebach zapomniaalm!! Baaardzo zwracam uwage na zeby ;) Nie ze proste i biale - ale czyste :)

niesmaialosc i malomownosc to rzeczywiscie cechy wygladu zewnetrznego :classic_cool:

jezeli chodzi o wygląd zewnętrzny to nie lubie jak facet: -ma zaniedbane dlonie/paznokcie -ma zrośnięte brwi -nie dba o zęby :)

Gość ogolnie brzydota

Gość zarosniete brwi
? ;>

Gość wiec teraz ja
1.brudne, zaniedbane zeby :O feeeee 2.niechlujnosc w ubiorze bleeee 3.brud za paznokciami czyli jednym slowem sie powtorzylam :P

Gość brzydall
Spełniam większosć kryteriów :classic_cool:

Gość aaa zrosniete
znaczy polaczone ze soba nad nosem? :D

Gość aaa zrosniete
juz, juz przeczytalam!! Sorry, moj blad ;)

wyglad wygladem, ale zadna z dziewczyn nie napisla, ze patrzy na to czy ma duze usta, albo maly nos, raczej kazda napisala o zaniedbaniach higienicznych...:)

hmmmmmmmm nie lubie wypacykowanych facetow a la RIDŻ z mody na sukces;) ta jego morda kwadratowa mnie rozbraja nie podobaja mi sie rozniez faceci Typu pudziannnnnnn i rozbraja mnie jak facet do dzinsow nosi eleganckie butyy

niski wzrost, krótkie paluszki, drugi podbródek, krzywe nogi, okrągłe ramiona, szerokie biodra, łysina, rzadkie włosy, zadarty nos, krzywe zeby, dziurka w brodzie, mały ogryzek hahaha

Gość wielkie pryszcze

Gość kiccccka
Nie znosze u chłopaka chudych nóg i rąk,dokładnie ud i ramion.To mnie obrzydza... Ale takie nalane cialo,jakby bezwładne,bez żadnego kształtu też jest okropne. Oczywiście zaniedbania higieniczne też,ale nie chcę powtarzać. Nie lubię też jak mają takie czerwone wypieki na policzkach :-O

Gość 33434
piszecie o rzeczach normalnych! o brudnych paznokciach i o braku zębów - na takiego to żadna nie poleci chodziło chyba o cechy fizyczne, a nie o brak higieny i zaniedbań Nienawidzę : - chudych facetów. Może mieć najpiękniejszą twarz, ale jesli jest chudy - odpada; płaskich lub wklęsłych klatek piersiowych - długich włosów, chyba że miałby do ramion, mega zadbane, gęste i lśniące - ale takich się nie spotyka - dużych oczu, wyłupiastych lub po prostu o okrągłym kształcie - zbyt wydatnych albo czerwonych ust - mokrych dłoni lub dłoni wąskich, szczupłych, delikatnych - facet powinien mieć łapy jak bochenki chleba :)

Gość olisua
strasznie mnie brzydzą wąskie ramiona, w ogole chudość - aż mam dreszcz wstrętu, chuda twarz - bleee nie lubię bladych facetów i nie lubię jak głowa ma brzydki kształt... niektórzy mają b. nieproporcjonalne głowy, za małe, za duże, twarze za grube, za chude. Twarz powinna mieć postać niezbyt wydłużonego prostokąta a głowa powinna być ładnie osadzona na karku :) aha - i przykładam dużą wagę do tego jak facet się porusza, jesli brzydko - staje się dla mnie nieatrakcyjny)

HMM z tego co piszeciedziewczyny to wszystko domnie pasuje poza jednym ramiona mam średniej wielkości. ale zato mam wysoki iloraz inteligencji :) udowodniono przechodziłem badania psychologicznie :)

Gość mnie się nie podobają faceci
z wymalowaną wredotą na twarzy... A takie wrażenie sprawiają małe, zacięte usta, wąskie i ruchliwe oczka, nadmierna chudość, potliwość, poobgryzane i nie daj boże brudne paznokcie, widocznie niesymetryczna, krzywa, koścista twarz.

Za to lubię: zarost długie włosy:P dredy też mogą być czystość, ale bez zbędnego dbania o siebie, np. gdyby facet miał pomalowane bezbarwnym lakierem paznokcie, albo w widoczny sposób wypolerowane na wysoki pomysł, to by mnie to zniechęciło trochę:O Tak samo jak wydepilowane ciało czy coś w tym guście... Lubię futro:P byle czyste I KONIECZNIE czyste zęby i włosy.

trochę dziwne macie podejście do wyglądu faceta gdyż wszystko zależy od sylwetki jednym pasuje postura miśka a inym nie np ja jestem szczupły nie anorektyk czy oświęcim:O bo mam taką sylwetkę od urodzenia i jeszcze jedno pisac to sobie można ale lepiej jak się widzi na żywo zainteresowaną osobę:)

To wiadomo. Ale ogólnie nie interesują mnie faceci, którzy mają ponad 185 cm wzrostu a ważą mniej niż 70kg... Kojarzy mi się to z ciężką nerwicą i zaburzeniami gastrycznymi:O A jeśli jeszcze do tego ma krzywe nogi i plecy, to w ogóle........................................ Zapomniałam- nie znoszę krzywych pleców, garbatej sylwetki, ogólnie takiego zdechlactwa.