Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hertylka

co w wygladzie zewnetrznym faceta, zniecheca was do niego?

Polecane posty

to ja ci napiszę że mam 192 cm i ważę 77 kg (obecnie trochę mniej bo chorowałem:( ale w tydzień dojdę do siebie:)) i jestem prosty (sylwetka) ,czysty zadbany ubieram się modnie :)

Gość brzydall
niezłe macie wymagania, pewnie gdybym znienacka natknął się na którąś z was na ulicy uciekłaby z krzykiem :)

Gość Zakochany pan
ja to juz nie wiem o co wam chodzi. Jak mnie moja kobieta wkurza i pieprzy mi cos nad uchem gdy oglądam TV to puszczam głośno baki w pokoju, a ona udaje że nie słyszy i nie czuje. I dalej dobiera mi się do rozporka :P

Gość mnie się nie podobają faceci
Bez przesady, ja z krzykiem nie uciekam, ale ogólnie faceci mnie za bardzo nie interesują. Pisze tylko, co mi sie podoba pod względem estetyki. Jeden mój chłopak miał 177cm wzrostu i ważył 65kg, drugi ma 189cm i waży ok. 90kg. Więc jakoś nie jest to dla mnie istotne i najważniejsze. W ogóle wymiary są mało istotne. Niemniej jednak osoby krzywe, garbate, zachudzone i z zaciętym wyrazem twarzy nie wydają mi się atrakcyjne. I kobiety i mężczyźni. Tak samo jak osoby bardzo grube. A i tak najważniejsze jest w głowie, ale rozmawiamy o wyglądzie. Komiczne, zęby brudne z wyglądu da się poznać. Mają osad, nalot bakteryjny koło dziąseł, kamień między zębami (chociaz i ja mam kamień, bo piję 11 kaw dziennie, a zeby myję 3-4 razy dziennie i nie mam ani jednej plomby czy dziury, mimo że jestem stara dupa:O ) a czasami nawet kawałki jedzenia:O

Gość olisua
a jasne że mozna poznać brudne zęby mój kolega jak się usmiecha, pomijając już że ma zęby żółte i krzywe - pokazuje biały nalot na zębach, między zębami już nie widać przerw, wszędzie nalot, do tego zęby pokryte takim jakby śluzem... to gęsta ślina, która cechuje ludzi rzadko myjących zęby - gęsta ślina gdy mówią, gęsta ślina w kącikach ust i gęsta ślina na zębach. Gdy ten kolega nachyli się i coś mowi - mam wrażenie że własnie weszłam do rur kanalizacyjnych. A najśmieszniejsze jest to że on ma dziewczynę i to ładną (podobną do Asi Liszowskiej). Koniami by mnie nie zaciągneli do pocałowania go.

Gość ale to jest kwestia względna
chyba...... Kiedyś wracam z uczelni i pracy, głodna jak wilk, a mój brat mówi, że śmierdzi mi z gęby:) Więc się zastanowiłam nad tym mocno i że akurat wracałam do domu z moim chłopakiem, to się go pytam, czy mi śmierdzi z paszczy. A on mówi, że ślicznie pachnę:O I w ogóle mnie obwąchał, wycałował itd. i się pyta, dlaczego takie dziwne pytania mu zadaję. Powiedziałam, ze mój brat uważa, ze śmierdzę. A on się oburzył, że może sam się nie umył i mu coś zalatuje:P Ale mój brat nie jest złośliwy. Stąd wniosek, ze dla jednego człowieka ktoś może śmierdzieć, a dla innego ładnie pachnąć, albo nie mieć zapachu...

Gość olisua
Szczerze to myślę że chlopak nie chcial Ci zrobić przykrości lub NIE POCZUŁ (np. nie chuchnęłaś mu w twarz), więc nie wierze w to że dla jednego śmierdzący oddech z ust dla innego będzie najpiękniejszymi perfumami. Nie ma całkowitego obiektywizmu w odczuwaniu zapachów (jednej podoba się Angel Muglera a innej Escada), ale gówno dla każdego to smród a miętowy oddech jest dla każdego przyjemny.

Gość olisua
Szczerze to myślę że chlopak nie chcial Ci zrobić przykrości lub NIE POCZUŁ (np. nie chuchnęłaś mu w twarz), więc nie wierze w to że dla jednego śmierdzący oddech z ust dla innego będzie najpiękniejszymi perfumami. Nie ma całkowitego obiektywizmu w odczuwaniu zapachów (jednej podoba się Angel Muglera a innej Escada), ale gówno dla każdego to smród a miętowy oddech jest dla każdego przyjemny.

Gość olisua

Żółte,zaniedbane zęby Brudne paznokcie tłuste włosy ...i choć mialy być 3,to muszę to napisać:niedbały ubiór.

Gość zniechęca mnie w facecie
ogólnie - brak dbałości o higienę ale najbardziej braki w uzębieniu, i niechlujny wygląd zewnętrzny. dzisiaj jadąc tramwajem natknęłam się na śmierdzącego wielodniowym potem faceta. nie zapomniał o pokropieniu się dezodorantem. kurde, co za mieszanka wybuchowa, brrrrrrrrrrrrrrr. panowie, jeśli chcecie zainteresowania to ten sposób odradzam - odrzuca na wieki!

Gość ale to jest kwestia względna
Nie no, akurat on się ze mną całował, siedziałam mu na kolanach i gadaliśmy, a on się tylko patrzył na mnie uroczo, poza tym jak mówiłam, chuchałam mu w twarz a pytając a on mnie obwąchiwał, nie sądzę, żebym mu cuchnęła, bo w takim przypadku by mi o tym powiedział, przecież nie ma w tym nic złego, jak człowiek długo nie je, często mu z wora wali. Poza tym pytałam się też mojej mamy i jej chuchałam i też stwierdziła, że nie śmierdzę.

1. tłuste włosy 2. brudne i dlugie paznokcie 3. ubranie w stylu dres + pantofle lub cos rownie \"wyszukanego\"

Gość syberiaa
1. brak higieny, zaniedbany i niechlujny wygląd 2. nieatrakcyjna sylwetka (zbyt szczupły lub zbyt pulchny) 3. niemęski (piskliwy, wysoki) głos

Gość gratuluję tylko pozazdroscic
1)zepsute zęby 2)wągry na nosie 3) wielki nochal 4)brzydkie stopy 5)wąskie usta 6)łysienie 7)brzydkie/ nijakie oczy 8)wąskie ramiona 9)szerokie dupsko

Gość gratuluję tylko pozazdroscic
apropo 3 to chodzi mi konkretnie o nochal typu kartofel, inne ujdą :)

Gość alliceeesss
brzydkich dloni i brudu przede wszystkim, kiedy smierdzi, ma tluste wlosy, kiedy ma dlugie wlosy, kiedy ma brudne buty, kiedy o siebie nie dba .. poza tym jesli mam sie zagłębiać .. nie lubie chudych facetow .. i nizszych ode mnei .... poki co tyle.