Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkie cudo

Pytanie dotyczące prezerwatyw

Polecane posty

Mam 19 lat i chciałabym brać pigułki, bo mój facet strasznie nie lubi kochać się w prezerwatywie, a ja chciałabym mieć pewność że nie wpadniemy, mój pierwszy raz był niedawno ok miesiąca temu i ja do tej pory nie wiem kiedy powinno się zakładać prezerwatywę od razu przed włożeniem penisa czy tak w trakcie, bo wiem że pierwszym razem odrazu założył bo mu kazałam, a póżniej już w trakcie, chociaż kazałam mu wcześniej, powiefdział żebym się nic nie martwiła wszystko będzie dobrze itd gdybym sie nie uparła wogóle by nie założył bo twierdzi że to jak rosyjska ruletka, on może jest gotowy na dzidziusia ale ja napewno nie. Więc proszę odp mi kiedy trzeba zakładac tą prezerwatywę?

Gość zdecydowanie i jak najbardziej
przed kontaktem machalasa z zagrodza, inaczej beda male byczki :classic_cool:

Prezerwatywę zakłada się na penisa we wzwodzie PRZED penetracją. Masz rację że pilnujesz zabezpieczenia, niestety faceci często myślą tylko o własnej wygodzie, a nie o konsekwencjach.

Gość alliceeesss
tabletki dają prawie 100 % pewnosci .. prezerwatywy dużo mniej .. tak więc jesli masz zamiar zacząc regularny seks .. to wygodniej bedzie i bezpieczniej zaczac brac tbaletki ... a jesli chodzi o prezerwatywy to nalezy zakladac bezposrednio przed wlozeniem penisa do pochwy .. oczywiscie czystymi rekoma .. bo jesli chlopak dotknie penisa... a potem zalozy prezerwaywe to jest malutkie prawdopodobienstwo, ze plemniki dostaną się na wierzchu prezerwatywy do srodka .. i dojdzie do zaplodnienia .. (bo moze leciec plyn ejakulacyjny - taki przed wytryskiem i on zawiera male ilosci plemnikow)

Gość hopin
nie daj sobie wmówić, że On będzie czuł koedy skończy i zdąży wyjść na czas i założyć prezerwatywę bo krótko potem zaczniesz na tym forum zaglądać dwa podfora niżej Ciążą...... prezerwatywę niech zakłada przed albo załóż nogę na nogę a on niech zabawia się sam ze sobą