Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPOKOjniejsza

POmozcie

Polecane posty

Gość SPOKOjniejsza

dopiero zaczlam brac tabletki i mam duzo wątpliwoaci. Podczas pierszego opakowania ze wzgledu na zatrucie zmywiotowalam al;e tego dnia nei wziłęlam juz tabletki..na nastepny dzien wzięłam noramlni ejedna a dopiro kolejnego dwie pod rzad(bylo to w drugim tyg). Przez caly ten czas jak bralam tabletki nie uprawilam seksu. Po całym opakowanmiuy zrobiłam tydzien przerwy i dostalam okres. Po czwartej tabletce z drugiego opakowania kochałam sie z chłopakiem..czy to poprzednie opakowanie mam jakis wpływ na koleje..to znaczy czy jest ryzyko zajscia w ciązże??czy jedno opoakowanie oddzialuje na nastepne czy trzeba jedynie czekac do pojawienia sie miesiaczki?prosze napiszcie bo ja chyba umre ze stresu:(

Spokojniejsz Jak najbardziej możesz być spokojna :) Jesteś zabezpieczona ponieważ to jest już twoje drugie opakowanie, byłaś zabezpieczona nawet podczas tego dnia przerwy, teraz też bo bierzesz regularnie tabsy i to nic że to dopiero 4 tabletka, ciesz się ze zbliżeń z chłopakiem i nie denerwuj się pozdrawiam

Gość SPOKOjniejsza
dzieki wielkie uspokoiłas mnie:) ja z e wzgledu no to ze dopiero zaczęłam brac drugie opkownie nie jestem przekonana do tabletek..czuje sie jakos nieswojo. Mam nadzieje ze mi z czasem minie:P

Gość upppppppppp
Myslę że nie masz powodu do niepokoju - jestes zabezpieczona !

Gość jesli nie uprawiałaś
w okresie 7dni po tym zajściu seksu to wszystko ok,i nawet nie potrzebnie później te dwie wzięłaś na raz bo i tak to by juz nic nie dało,trzeba wziąść zaraz tabletke następną jeśli się zwymiotuje lub ma biegunke do 3,4h od połknięcia tabletki.

Gość SPOKOjniejsza
no ja zawsze musze sie upewnaic pare razy:) dzieki jeszcze raz za pomoc dziewczyny:)

Gość SPOKOjiejsza
kurcze jakos dziwnei sie z tym czuje..nie wiem czy ja juz schizuje ale boje sie ze te tabletki w pelni nei chronia przed ciążą..caly czas chodze do tolatey "sikac"..no i czytalam ze to sa pierwsze objawy ciąży..co wy o tym myslicie?? ja sie boje;/

Gość parker
wmawiasz sobie