Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrta---

Czy mogłam w ten sposób SKRZYWIĆ sobie PRZEGRODĘ NOSOWĄ??

Polecane posty

Gość Marrta---

Uderzyłam sie drzwiami w nos dokładnie w bok nosa. Nic mi nie spuchł jest tylko taki czerwony punkt od uderzenia, jak dotchne to boli. Czy mogła mi sie w ten sposób skrzywić przegroda nosowa??

Gość Marrta---
Cżęsto sie slyszy, że ktoś ma skrzywioną przegrodę z powodu urazu np. kopnięcia itp. Ale to jak ma taki poważny uraz, że mu spuchnie i cały czas boli czy wystarczy do skrzywienia niewinny uraz??

Gość Marrta---
ten wpis powyżej to podszywacz

Gość Marrta---
Będe z wami szczera, tak naprawdę nie uderzyłam się drzwiami.. Uprawiałam gorący donosny seks z moim psem.

Gość Marrta---
Tak, to prawda, ale nie przejmujcie się już mną więcej. Pies zrobił mi okład z własnego moczu i ślad zniknął. Możemy się dalej kochać bez ograniczeń...

Gość fgf
myślę że mogła ci się skrzywić,,ja kiedyś podczas snu uderzyłam się nosem w ścianę i go złamałam :(...przez to też skrzywiałam sobie przegrodę...mam przez to trochę krzywy nos :(....a ty masz krzywy?

Gość prawdziwa Marrta---
a skąd wiesz że go złamałaś?? spuchł ci bardzo bolał? bo mnie boli tylko jak dotykam krzywego chyba nie mam tzn mam garbka małego ale to od kąd pamietam mi sie raczej nie złamał