Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dryguśka

meble kuchenne

Polecane posty

witam.czy ktoś reklamował meble zrobione na wymiar?nie wiem jak się do tego zabrac!!

Gość *** dla mnie
napisz o co chodzi my mamy firmę meblową może będę mogła pomóc. Co chcesz reklamować?

Gość drygośka
czesć.dałam do zrobienia stolarzowi meble kuchenne na wymiar.zrobił.wszystko było ok dopóki nie zaczęłam ich użytkowac!gościu kupił najtańszy blat jaki w ogóle jest!nie jest on zabezpieczony przed woda i parą wodna...płyta napuchła i całoscpogrubiała.do tego tam gdzie są łączenia na dole to mam"postrzepione"brzegi.meble wygłądaja jakby były nie dokończone.kuchnię mam w aneksie,więc tam gdzie z boku szafka styka sie ze ścianą widac płyte tylnią tej szafki.normalnie koszmar!!!

Gość zdaniem*faceta
I co na to pseudostolarz powiedział ?

Gość ja reklamowałam
Miałam meble robione na wymiar nie chcieli mi ich zareklamować więc złozyłam reklamacje pisemną (ksero dla mnie)i zgłosiłam sprawę do rzecznika spraw konsumenta.W mig reklamacje przyjeli i naprawili

Gość *** dla mnie
zadzwoń do niego i poproś o wymianę blatu powinien reklamację przyjąć chyba że stało się to z twojej winy czyli np zostawiłaś wodę na blacie i nie wytarłaś do sucha. Postrzępione brzegi hmnnnn to już typowe zaniedbanie czyli wycinał płytę nie wiem piłką :D No nie wiem jak cię jeszcze pocieszyć u nas byłoby to nie do przyjęcia... Napisz z jakiego miasta jesteś może uda mi się ci pomóc :)

dzwoniłam!wmawiał mi,ze sama wybrałam ten blat-ktorego na oczy nie widziałam.wybrałam tylko kolor-orzech.stwierdził,ze leje blat woda dlatego spuchł...śmiechu warte!!!musze napisac mu pismo-tylko nie wiem jak sie zabrac do tego...

acha-jestem z Piły-własciwie z Zawady.dzwoniłam do producenta-nie uznał reklamacji blatu.blat jest kuchenny ale nie zabezpieczony przed para wodna ani przed wodą!!czyli moim zdanie nadaje sie jedynie jak chcesz w kuchni sobie ta wysepke zrobic a nie tam gdzie jest zlew!!albo mogl to jakos \"zaizolowac\"!!!

Gość *** dla mnie
No cóż zbytnio nie pomogę bo mieszkamy zbyt daleko od siebie... Z blatami już tak jest że trzeba uważać nie ma mowy o tym aby stała na nim woda zawsze trzeba wytrzeć do sucha a skoro ci spuchł to musiało na nim stać coś mokrego... no i jeszcze jedno jeżeli miejsce gdzie spuchło jest przy samym zlewie to blat musi być zakończony (wzdłuż zlewu) takim metalowym kątowniczkiem albo plastikowym, jeżeli tego nie ma to ewidentnie wina stolarza bo on powinien o to zadbać... Masz fakturę, rachunek albo jakiś dowód przez kogo meble zostały wykonane? Jeśli tak to postrasz go rzecznikiem praw konsumentów :) skoro nie kwapi się do naprawy. Powodzenia życzę! I napisz jak to sie skończyło

Gość gość
meble kuchenne pod wymiar są dużo lepsze od gotowych ze sklepu. Ja mam meble kuchenne które wykonała mi firma http://www.siemieniako.pl/ z Białegostoku. Takie meble idealnie pasują do każdego rodzaju kuchni – małej i dużej. Możesz sobie ustalić jakie chcesz mieć szafki, półki i ile.

Gość gość
Te wasze P********E reklamy i linki . Ta pisze o reklamacji co i jak a te wszy linkujące meble g****a warte.

Gość gość
Ja mam granitowe. Blat kuchenny i zlew są z granitu. Wszystko idealnie ze sobą współgra. Niektórzy odradzali mi takie połączenie, ale w firmie gdzie kupowałem (prodmar) tak mi doradzili i wyszło wspaniale.