Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kit-kat

nie daję sobie już rady...

Polecane posty

Gość kit-kat

prosze o pomoc osób znających się choć trochę na kotach, otóż moja kotka ma 5m-cy,a od ok.2m-ca bardzo gryzie,np. przyjdzie do mnie na kolana,łasi się,ja ją głaszczę,a ona nagle mnie gryzie. lub idę sobie przez mieszkanie i nagle doskoczy do moich nóg i też gryzie b.mocno.dotąd stosowałam opryskiwacz i psikałam ją wodą,ale ile można,psiknę ją ona odejdzie,a za jakiś czas znów gryzie błagam o jakąś radę co moge zrobić czasem jest też normalna,przyjdzie na kolana i idzie spać,ale z tym gryzieniem to przesadza,jak ktoś przyjdzie to aż wstyd przygarnęłam z dworu,rodziców przekonywałam tak długo,a teraz mam gadane:( poradżcie coś

Gość co tu duzo mowic
no dzika jest, taka natura Tak to jest jak sie bierze przyblede pod swoj dach.

a zabawki ma? sprobuj jej kupic jakies i niech je gryzie ile pasuje - ale niestety kotki male tak maja.... mysle ze jej przejdzie... i nei dawaj sie gryz!!! badz stanowcza ;)

Gość kit-kat
ma zabawki,myszki,piłeczki,drzewko do hasania,ale i tak gryzie może i się nie bierze przybłedy,ale ja już wzięłam,czasu nie cofnę,najwyżej jak się wkurzę to przez okno wyrzucę;)

Gość kit-kat
na początku to ona właśnie taka nie była,jak do nas przyszła,to tylko powąchała mieszkanie i poszła spac:)nie chowała się po kątach

Gość z moja koteczką było tak samo
gryzla baaaaardzo :) co pomoglo? drugi kot :) a takie rozwiazanie podsunal mi weterynarz, ze jesli mnie stac na utrzymanie- to nie zastanawiac sie i wziasc jakiegos drugiego kociaka :) od tamtej pory spokoj ;) one tak sie bawia... dodam, ze dzis mam 6 kotow :D pokochalam te kociska :D

Gość elej
moja kotka tylko mnie gryzie, ja sobie tłumaczę, że tak okazuje uczucia, bo dla innych jest obojętna

Gość kit-kat
elej>>>ale się uśmiałam:) tylko,że ona gryzie wszystkich,więc to chyba nie jest okazywanie uczuć:) z moja koteczką było tak samo >>>o tym sposobie wiem też:)ale mam jeszcze psa i na drugiego kota nie mogę się zdecydować