Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cewka12345

wyniki moczu

Polecane posty

Gość cewka12345

Czesc. Mam takie wyniki moczu : kolor zloty przejrzystosc lekko metny SG 1020 ph 6 leu neg nit neg pro 25 mg/dl + glu norm ket neg ubg norm bil neg ery neg dosc liczne nablonki plaskie dosc liczne pasma sluzu Czy te wyniki sa dobre ? pozdrawiam

Gość cewka12345
ciaza nie wchodzi w gre :)

głównie osad moczu wskazuje na stan zapalny w obrębie nerek lub dróg moczowych. Mysle, że najlepiej niech lekarz pierwszego kontaktu da Ci skierowanie na profil nerkowy i USg nerek.

Gość cewka12345
A co to jest ten profil nerkowy ? Czy to bolesne badanie ? W zeszlym miesiacu mialam usg nerek i wyszlo ze lekko zalega mocz w jednej nerce, a poza tym wszystko w miare ok.

Gość cewka12345
a to mialam robione w zeszlym miesiacu i wyniki byly dobre - tak mi przynajmniej powiedziala laborantka

Gość cewka12345
kolezanko lub kolego podajaca sie za mnie - jestes zalosna i to tyle jesli chodzi o Ciebie

Gość cewka12345
z moim moczem jest wszystko ok, za to nie jestem pewna czy moj penis powinien byc tak owlosiony

Gość cewka12345
morfologie mam dobra, robilam pod koniec pazdziernika i wszystkie wspolczynniki byly w normie, laborantka tez wtedy powiedziala ze wyniki sa dobre

Gość cewka12345
a OB wynosilo 15

Gość cewka12345
bede musiala tak zrobic, ale najpierw bede musiala zalatwic sobie dzien wolny w pracy w kazdym badz razie dziekuje za pomoc :)