Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam dylemat bo

mam jego nr gg wyszukalam

Polecane posty

Go艣膰 mam dylemat bo

nie widzieli艣my sie od 6 lat, wczesniej lubilismy sie ale nie by艂o nic wiecej- moze ze oboje niesmiali byli艣my ??? nasza ostatnia rozmowa te偶 nie dokonczona by艂a .... wiec nie wiem, co czul... Jestem wolna, niemam nikogo, caly czas czekalam na niego........... i dylemat ........ Odezwac sie ? Czy lepiej dac mu i sobie spokoj - nie chce sie ani osmieszac ani tym bardziej z buciorami w jego zycie sie pchac. nie wiem, czy kogos ma....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 i po co ty praszczurko
robisz sobie jakie艣 nadzieje? mia艂 czas 6 lat na to by sie zastanowi膰 czy chce by膰 z tob膮. min膮艂 ten czas, a on milczy. daj se wi臋c siana kobito i zajmij si臋 kolejnym idiot膮 kt贸rego pokochasz z wzajemno艣ci膮 a偶 po gr贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
nikogo chyba po gr贸b nie pokocham :P Ale wiesz, masz racj臋 i ostudzia艂a艣 moje zap臋dy :P Bohe taka jestem stara a taka niemadra jak ma艂olata .... cho膰 wiesz, to wcale niejest takie proste, mieszkamy dosc daleko od siebie, on wyjechal na 5 lat ( w sumie to tyle sie nie widzielismy nie 6 tylko prawie 5 :P) , ja zmienilam nr tel niedlugo po naszej ostatnije rozmowie, ktora nie dokonczylismy.... bo linia sie zerwala :P a potem przez kilka m-cy mialam nieme telefony ( to bylo wtedy, jak jeszcze triumfy swiecily telefony stacjonarne :P) Wmiedzyczasie mniej wiecej wiedzialam co sie z nim dzialo, zawsze sotykalo sie znajomych znajomych - na temat jego zycia jednak niewiele wiem. Ostatnio go spotkalam, ten wyraz w jego oczach- mmmmmmmmhhhhhmmmmmmmmm - moze jestem glupia, wiem, a ja glupia g艂owe w piach ( tzn zapatrzona w chodnik) nie wiem chyba dam sobie spokoj - moze jeszcze kiedys go spotkam hgdy bede miec wiecej odwagi

Udost臋pnij ten post

A co ci szkodzi:) napisz do niego raz sie zyje;) pozniej bedziesz zalowac ze nie napisalas... wiec do dziela:) zycze powodzenia:) pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gratuluj臋 tylko pozazdroscic
daj se spokoj....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
ups z enterowalam za szybko :P chyba jednak poczekam az go sotkam w realu , lub w biedronce :P a otem sie zastanowie, tyle czasu wyzylam to i to przezyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym napisa艂a
pisz i si臋 nie zastanawiaj, nie b臋dziesz go chyba na randk臋 zaprasza膰 a zwyk艂e co s艂ycha膰 nie zaszkodzi :) Zobaczysz sama jak si臋 sytuacja rozwinie :) Powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisz bo co masz do stracenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
nic procz reputacji :P I dobrego imienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbecia
ja bym napisa艂a nie masz nic do stracenia .... a do zyskania duzo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alkakalkaalkalakak
reputacji?? a co seks przez interne bezie, nie przesadzaj :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alkakalkaalkalakak
pisz ja kiedys tak zrobilam, ale sie ne przedstawilam choc daje sobie reke uciac, ze wiedzial z kim gada:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beeeeeeeeeeeee beeeeee
odezwij sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
i jaki byl efekt ??? i nie wiem czy wypada mi sie tak zachowac ja nie mam 18 lat !!! tylko 24 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alkakalkaalkalakak
efekt.....szkoda gadac, ale nie chcialam mowic kim jestem, b nie bylam pewna czegos....wlasciwe to sprawa sie chba jeszcze ne sknczyla, nie wiem ...ale warto napsac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
poza tym nie wiem, co chcia艂 mi wtedy powiedziec mo偶e sie ludze, ze chcial sie zaprzyjaznic zaoznac nazywajcie jak chcecie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alkakalkaalkalakak
teraz sie dowiesz i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
heh kieskie efekty odstraszaj膮 potencjalnych odwa偶nych z innych stron swiata :P poza tym to ju偶 bylby moj drugi wybryk, matko jeszcze ze wzgledu na zadnego tak mi nie odpierniczylo :P

Udost臋pnij ten post

mo偶e sentyment mu pozosta艂 i nawet je艣li ma dziewczyne to bedzie mi艂y dla ciebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
nie wiem czy sie dowiem bo ne wiem, czy znajomosc dalej aktualna jest dla niego - poza tym jak wytlumacze skad mam jego gg ?/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
ok ide przemyslec sprawe - w lozku :P przespie sie z moim szalonym pomyslem ijutro moze zdecyduje :)

Udost臋pnij ten post

normalnie, poszuka艂a艣, bo go widzia艂as kiedy艣 na mie艣cie i chcia艂a艣 zapyta膰 co porabia...

Udost臋pnij ten post

bobranoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam dylemat bo
he :P bardzo dobry pomys艂 :) wy to jednak macie g艂ow臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pochwal sue do konca
jaki efekt????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 d偶izas.
napisz byle co. co u niego i takie tam i bedzie sprawa jasna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starsza kobieta
KONIECZNIE napisz,je艣li tego nie zrobisz,to b臋dziesz b艂膮dzi艂a my艣lami i powraca艂a do tematu tysi膮ce razy.U mnie by艂o inaczej-napisa艂am i nic..a poniewa偶 by艂am zakochana to i tak mi nie przesz艂o i to do dzi艣-lata,kochana lata...Je艣li nie jeste艣 a偶 tak zaanga偶owana,to napisz,偶eby wiedzie膰 na czym stoisz.W zale偶no艣ci od tego co b臋dzie dalej,mo偶esz zapomnie膰 bez b贸lu lub potem przezy膰 cos pi臋knego,czego 偶ycz臋:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starsza kobieta
Jeszcze mi powiedz skarbie jak mo偶na wyszuka膰 czyje艣 gg???????

Udost臋pnij ten post