Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clubbed

Czy tu jest cos nie tak ? /

Polecane posty

Gość Clubbed

Moj chlopak..na codzien zwraca sie do mnie nie po imieniu tylko ''szmato, kretynko, pustaku, cioto, idiotko itp'' ^^ Jestesmy razem juz 5 lat..wszytsko jest ok pozatym..i nie potrafie mu tego wypersfadowac. Kiedy ja go wyzwe mowi tylko ''eh, wyzywaj smialo, mnie to nie rusza''. cos jest nie tak czy poprstu on juz taki jest? jak ja mam sobie poradzic..

Gość 161616
:O szok.. gdyby moj tak do mnie powiedzial to bym g kopnela za przeprodzeniem w dupe;/ nie uwazasz ze to przesada? moze trzeba z tym cos zrobic. niech sie zmieni no chyba ze czujesz sie szmata, kretynka, itp

Gość Clubbed
nie nie czuje sie tak..ale ja poprostu niemoge go zostawic ^^ wiem ze on tez mnie nie zostawi..ale nie rozumiem czmu tak robi. eehhhhhh nienawidze tgeo ale jestem w kropce ;/

Gość Clubbed
raczej pamieta :(

Gość 161616
musisz cos z tym zrobic bo inaczej bedzie cortaz gorzej.. a nie jestescie malzenstwem?? hm.. bo potem bedzie coraz gorzej jesli teraz sie tak zwraca. potem zacznie sie bicie i patologia. a chcesz tak zyc? raczej nie wiec sie zastanow

Gość Clubbed
juz mnie kilka razy uderzyl. malzenstwem nie jestesmy. kocham go, napewno nie zamianie go na innego. tylko on...

Gość 161616
idz do psychologa:O bo to nienormalne. Po malzenstwie sie nieuwolnisz od niego;/ chcesz byc bita, ponizana? pomysl nad tym ze jak bedziece miec dzieci one beda miectortury;/ i wtedy jesli bedziesz musialam wybrac pomiedzy dziecmi a nim wbierzesz go? jestes niepowazna.. wybacz ale zal m cie

Gość do Club_bed-kręci cię SM
? :D

Gość Clubbed TO DEATH
wlasnie cos czuje sama ze ze mna nie tak..ehh