Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorrro

Biust po ciąży

Polecane posty

Gość dorrro

Jestem 4 miesiace po porodzie, moj rozmiar biustu to 75b. Karmiłam tylko 2 miesiace, ale moj biust jst okropny. Zrobił sie jakis taki miękki, sflaczały. Dlaczego, skoro mi sie nie powiekszył? Podczas karmienia zwiekszył mi sie jedynie jego obwód. Czy taki stan pozostanie juz na zawsze? Czy z upływem czasu zrobi sie bardziej jędrny???

Gość lauraimpresja
też chce to wiedziec, ja karmilam 6 m-cy, mialam takie fajne pełne cycuszki, a teraz takie puściutkie, malutkie, wypite i nic w nich nie ma o rany, co robic?? moze zacząc zbierac na operację, nie nie nie nie, raczej nigdy tego nie zrobię no cóz, jak powiedzial mi raz lekarz(odnosnie czegos innego, ale w związku z ciążą) coś jest kosztem czegos..............

A masowałyście się w czasie ciąży? Ja też karmiłam tylko 2 miesiące i został bez zmian.

Gość flazcek
ja tez mam flaczki!!!!!!! porazka

moj oprocz tego ,ze zflaczał to jest cały w rozstępach,teraz jestem ponownie w ciązy i wyglada jako tako ,poniewaz napęczniał . Obiecałam sobie ,ze po ciązy zadbam o moje ,,cycki,, kupie jakiś porządny krem i pójdę do kosmetyczki i jakos podcianę te flaki:)):))

Gość mikikuku
Ja karmilam 6 miesiecy i tez bylam zalamana po zakonczeniu karmirnia piersi wygladaly jak suszone sliwki koszmar Teraz synek ma juz 11 a moj biust znacznie sie poprawil juz nie jest taki miekki i sflaczaly Rozstepy zjasnialy ale nadal jest ich cala masa Moja mama mowi ze wszystko sie zmieni trzeba tylko poczekac Ja mysle ze jakbym troszke przytyla to biust napewno by wygladal lepiej Jestem szczuplejsza niz przed ciaza ale czuje sie z tym swietnie choc niektorzy twierdza ze jestem za chuda

Gość dorrro
ja w ciązy robiłam 2 razy dziennie masaż kremem na rostepy, ale na niewiele się zdało :(

Ja zawsze miałam takie małe 75 A... W ciąży i podczas karmienia nieco mi się zwiększyły, a teraz, miesiąc po odstawieniu ssaka jest dramat :O Też zbieram na operację... Więcej dzieci mieć nie zamierzam...

Gość tez po ciazy
dziewczyny ja zawsze mialam duze piersi rozmir to 75-80 G.Karmilam moje dziecko przez okolo 8miesiecy i i po tym zaczelam sie odchudzac a wiec naturalnie po stracie pokarmu piersi spadly a do tego po odchudzaniu juz wogole.Nienawidze masazy balsamow itd.wiec postanowilam kupic jakies tabletki i bralam Farmone na powiekszenie biustu i powiem Wam ze pomogla piersi staly sie wieksze co mnie nie bardzo cieszylo ale staly sie jedrniejsze nabrzmiale.polecam Wam dziewczyny sprobujcie:)

chyba jedynie sport pomoże,--bo ja jak masuje razem z oliwką ale jak to robie to mi zaczyna strasznie pokarm leciec,jak urodze to zaczne robic cwiczenia na biust i to bedzie chyba najlepsze,bo chyba nawet jakis krem za 200zl mi nie pomoże--- reklama juz na mnie nie dziala--

laski na tych zdjeciach maja pusch-up i wczesniej nic nie mialy wspulnego z ciaza--a niech taka sciagnie biustonosz to nie jedna po karmieniu ma lepsze

Gość dobra rada..
podziwiam wszystkie narzekajace na sflaczaly biust! Sama jestem w ciazy i z niepokojem patrze na powiekszone piesi, ale jestem realistka -JUZ TERAZ cwicze regularnie, na silowni (pod okiemm instruktora oczywiscie!) jakich odpowiedzi oczekujecie???? Ze biust sie wam z czasem napompuje? To chyba logiczne, ze trzeba cwiczyc -to okladnie tak samo jak z brzuchem -jasen, ze po czasie obwod po ciazy sie zmniejszy, ale czy sam magicznie ujedrni?? dbanie o siebie, a nie dieta i ograniczenie jedzenia to podstawa :)

Gość ffasola
nic nie cwiczyłam i brzuch po ciązy jest ok, a biust porazka zadne cwiczenia nie pomoga, jak sie ma do tego predyspozycje

wg mnie inny biust po ciazy to sprawa calkiem naturalna, zwlaszcza jesli jest sie posiadaczką mniej pokaźnych piersi.Biust w ciazy rosnie, skóra sie rozciaga, potem podczas karmienia piersi sa pelne pokarmu-skóra naciagnieta. Pokarm znika i co.? Piersi maja wygladac jak wczesniej? to troche nielogiczne;) u mnie bylo tak : przed ciaza duza miseczka C (niby fajnie ale wtedy bylam przy sobie ) w ciazy i podczas karmienia duze D-suuper niby, ale jakie mialy byc kiedy napeczniale byly od pokarmu?> teraz pol roku po tym jak skonczylam karmic-male B ale tez waze 10 kg mniej niz przed ciaza to normalne ze piersi sie zmieniaja, mozna masowac, wciarec kombinowac...(ja robilam co moglam!!!) a fizjonomia fizjonomią. Nie potrafimy pogodzic sie z pewnymi faktami i chcemy zawsze wygladac jak 20 latki. Ja tez bym chciala, nie powiem ze nie...ale...w gruncie rzeczy..czy cycki sa takie najwalniejsze????mamy super dzieciaki,jestesmy super babkami, a jak sie cos facetowi nie podoba to jego problem;) on tez zacznie lysiec, urosnie mu brzuch i co wtedy? to tyle :) tak mnie wzielo to napisalam,:) pozdrawiam!

jak miałam A tak mam A - ale chyba jeszcze mniejsze a nie karmiłam.... chyba tylko operacja;)

wg mnie inny biust po ciazy to sprawa calkiem naturalna, zwlaszcza jesli jest sie posiadaczką mniej pokaźnych piersi.Biust w ciazy rosnie, skóra sie rozciaga, potem podczas karmienia piersi sa pelne pokarmu-skóra naciagnieta. Pokarm znika i co.? Piersi maja wygladac jak wczesniej? to troche nielogiczne;) u mnie bylo tak : przed ciaza duza miseczka C (niby fajnie ale wtedy bylam przy sobie ) w ciazy i podczas karmienia duze D-suuper niby, ale jakie mialy byc kiedy napeczniale byly od pokarmu?> teraz pol roku po tym jak skonczylam karmic-male B ale tez waze 10 kg mniej niz przed ciaza to normalne ze piersi sie zmieniaja, mozna masowac, wcierac kombinowac...(ja robilam co moglam!!!) a fizjonomia fizjonomią. Nie potrafimy pogodzic sie z pewnymi faktami i chcemy zawsze wygladac jak 20 latki. Ja tez bym chciala, nie powiem ze nie...ale...w gruncie rzeczy..czy cycki sa takie najwazniejsze????mamy super dzieciaki,jestesmy super babkami, a jak sie cos facetowi nie podoba to jego problem;) on tez zacznie lysiec, urosnie mu brzuch i co wtedy? to tyle :) tak mnie wzielo to napisalam,:) pozdrawiam!

Gość 30tka.
zalezy tez w jakim wieku zaszlo sie w ciaze...

Gość Afrodyta32
Ja jestem po dwóch porodach, również dwukrotnie karmiłam piersią. Po pierwszej nie zrobiłam nic dla swoich piersi. Teraz po drugiej jak tylko skończyłam karmić przeszłam na kurację bust up holenderskim, żeby poprawić wygląd moich piersi i powiem Wam, że jestem zaskoczona, bo ich wygląd bardzo się poprawił. Niby kuracja jest na powiększenie, ale ja takiego efektu u siebie nie zauważyłam, bardziej się ujędrniły i podniosły. Także mogę je szczerze polecić na ujędrnienie dla zabieganych mam :)

Gość ojjjjjjjjjjj
Afrodyta, robisz tu darmowa reklame :D??