Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rotkap*

Czy ktoras z Was ma podobnie...?

Polecane posty

Gość Rotkap*

Jestem zalamana swoim pogmatwanym zyciem a raczej swoja glupota i zdolnoscia niszczenia sobie zycia co pare lat na nowo... :( Tylko, ze teraz to juz na prawde powinnam strzelic sobie w leb! Stara i glupia jestem a zawsze wydawalo mi sie ze potrafie byc rozsadna... Bzdura. Mam ponad 4o tke, jestem w ciazy z facetem, od ktorego chcialam juz kilka mies. temu odejsc, bo okazal sie byc innym niz mi sie wydawalo na poczatku, kiedy bylam zakochana, mieszkam z nim w dziurze, mam dlugi i zero zarobkow, on tez chwilowo nie ma pracy. Nie moge cieszyc sie z dziecka, ktore daje juz powoli o sobie znac... Nie mialabym nawet dokad uciec, na aborcje nie mialam po prostu pieniedzy... Nic tylko sie polozyc i umrzec.. :(

Gość sandra 11111
a o antykoncepcji nie slyszalas w tej dziurze?????

Gość *poli*
no właśnie nie słyszałaś o antykoncepcji?...jak to czytam to od razu widzę taki margines społeczny jak to często w telewizji pokazują :O

Gość ludzie czy ktos was prosił
o ocene :O :O nie moze kobita napisać co ja gryzie ???? czasem dobrze sie wyżalic..... ŚWIĘTA INKWIZYCJA PSIA WASZA MAĆ 😡

Gość sandra 11111
moze sie wyzalic, jasne, ale my tez piszemy co myslimy, gdyby miala nascie lat, ale po 40 ma sie troche oleju w glowie, albo sie myle???

Gość Rotkap*
Pewnie, ze slyszalam, ale... kiedy bylam zakochana to chcialam miec z nim jeszcze dziecko i nie zabezpieczalam sie a jak mi sie zaczely na niego oczy otwierac i zaczelam sie zabezpieczac to bylo juz niestety o kilka dni za pozno... zaszlam w tym czasie, chociaz prawie poltora roku nie zachodzilam... nawet myslalm, ze juz nie moge miec dzieci

MYLISZ sie i to bardzo !!! jeżeli jesteś dorosłym człowiekiem to wiesz o czym mówie ! NIKT I NIGDY nie jest pewny co nam jutro przyniesie los ! wiesz człowiek gdyby wiedzial,że sie przewróci to by sie położył! ...radzę to zapamiętać z pewnością kiedyś sie przyda 🖐️

to było do sandry 1111

Gość Beimir
Ciekawa co u tej babki dzisiaj... Moze jej sie los odmienil, ma juz dzidzi...odezwij sie autorko :)