Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haniabania

emisja ciepła + zimne stopy i dłonie

Polecane posty

no właśnie, jak w temacie... ciestem bardzo ciepła, czuję takie goraco z ud, brzucha do tego mam zimne stopy i dłonie... to coś z krażeniem nie tak?

mam dokladnie tak samo jak autorka - nie znam przyczyny, kazdy kogo dotkne reka ucieka, facet mowi, ze mam dotyk trupa :-O stopy rowniez mam lodowate, natomiast reszta ciala promieniuje takie cieplo, ze trudno ze mna wytrzymac pod jedna koldra...

eh... gdzieś czytałam, ze może to być coś z tarczycą...ale nie wiem, moze własnie z krazeniem hmmm zastanawia mnie to

mam dokladnie tak samo. ale nie mam na imie hania tylko... ania :D nie badalam nigdy tarczycy i chyba bede musiala to zrobic. ale czasem macie cieple dlonie? :)

no i mamy przyczyne-nieodpowiednie imie :D nawet lekarze by na to nie wpadli ;)

Gość Ania1111111
ja tez tak mam :-)

Gość Ania1111111
podobno dobrze działa ginko biloba ( miłorząb japoński ) ale tzreba brac przez dłuższy czas , wtedy widac poprawę, niestety nigdy nie miałam cierpliwości , zostaja ciepłe skarpetki irekawiczki

nie palę i nie mam na imię Hania ani Ania :P więc co? krażenie czy tarczyca? a Hania to po staropolsku Ania--> wiec imię to samo :D

Gość uupupupupupupupupu

Gość odświezanie

Gość odświezanie

od dziecka mam lodowate dłonie i stopy. niektorzy mowia zebym ich nie dotykala bo dostana reumatyzmu... lecze sie na niedoczynnosc tarczycy, nie wiem czy teraz wszystkie hormony są wyrównane ale znowu mam bardzo sucha skore i wlosy...

Cos musi byc z tym imieniem bo ja jestem Ania :-D przyczyny kiedys szukalam i nic - jestem zdrowa, serce OK, tarczyca tez, taka uroda i tyle - niektorzy mi mowia, ze taki urok dziewictwa :-P tyle, ze mnie to juz nie dotyczy...