Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clubbed

ORGAZM?

Polecane posty

Gość Clubbed

mimo ze juz uprawiam seks kilka lat, nadal nieiwem kiedy to orgazm. sa momenty kiedy cisnienie sie podnosi czuje czuje czuje ze juz jestem blisko i i i ii i ii i ii ii i i...nagla cale cisnienie opada;/ moje drogie panie a jak wy to odczuwacie?

Gość tak samo

Gość kobieta jednego....itd
Mi min drętwieją stopy;)

Gość ja to czuje
jakby mi odbyt odlatywał - po tym wiem że mam orgazm

Gość przyjemność najważniejsza..
Ty chyba niedawno zrobiłeś wystarczający wywiad w tym temacie,wyciagnałeś' wszystko od kobiet na temat odczuć seksualnych' .Przypomnij sobie

Gość Clubbed
jaOo ja jestem kobieta^^ i nic od nikogo nie wyciagalam

Gość kto to taki..
Clubbed--> mam identycznie jak ty... tez mi sie wydaje ze juz juz koncze... a tu nic, wszystko odpływa.... przez to nie mam ochoty na sex z mo im facetem.... ciesze sie jak on jmoczy ale ja tez bym wkoncu chciala......

Gość kto to taki..
sorki , tam mialo byc ....kończy...

Gość Clubbed TO DEATH
doklandie;/ ten sam problem... i jak tu sobie radzic ;/ ostatnio uprawiam seks tylko dla swojego faceta, bo u mnie orgazmu - brak chocby niewiem co sie dzialo.

Gość Zosia Samosia a jak
jak na moje oko to nie da sie nie wiedziec "kiedy to":O ja po kilku latach regularnego współżycia wyuczyłam się takich technik "orgazmowych'":D że jak jest to twoje iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to u mnie zaraz jest już po ..i raz jeszcze i jeszcze raz...cud miód:D

Gość kto to taki..
no ja dopiero od dwóch lat regularnie współżyje i to caly czas z jednym facetem..... a moze powinnam zmienic faceta ... albo przynajmniej spróbowac z innym....

Gość do kto to taki..
żeby wybrać trzeba mieć rozeznanie !!! :D

Gość kto to taki..
no własnie.... ale nie wiem czy bym sie dobrze czyla ze zdradą..... ale coraz bardziej kusi:P

Gość do kto to taki..
używasz wielkich słów nie mając o nich pojęcia !!! :D :classic_cool: podaj definicje zdrady ? :O

Gość roznie bywalo
Clubbed ja kiedys tez tak mialam, az trafilam na faceta ktory potrafi mnie doprowdzic do orgazmu, musimy jeszcze dopracowac kwestie finishu za kazdym razem, ale i tak nie narzekam :) Wymaga to sporej wspolpracy i rozmow na temat "kiedy jest ci najlepiej' :) ale jest mozliwe do osiagniecia.

Gość roznie bywalo
co do odczuwania to przy tym iiiiiii pojawia sie uczucie jakby motylkow w podbrzuszu, no a pozniej eksplozja emocji i w moim przypadku zaraz po rumience na twarzy :)

Gość kto to taki..
nie twierdze ze od razu chcialabym wskoczyc jakiemus facetowi do łóżka, tylko poprostu przez to ze jestem caly czas z jednym facetem, moim pierwszym to jestem lekko uboga pod względem doświadczeń łóżkowych....

kto to taki - ja miałam 2 partnerów seksualnych, ale nie czuję się uboga w doznania. już z 1 miałam niesamowite orgazmy. to nie zależy od liczby partnerów, ale komunikacji ludzi, którzy ze sobą sypiają. trzeba sobie mówić, albo dawać w inny sposób do zrozumienia, czego się chce. Clubbed - jeśli czujesz, że zaraz dojdziesz, to powiedz swojemu facetowi, żeby nie przestawał właśnie w taki sposób Cię pieścić, albo poruszać się w Tobie. może jak potrwa taka stymulacja trochę dłużej, to dojdziesz. albo właśnie daj mu do zrozumienia, żeby Cię troszkę popieścił w trakcie stosunku. bo orgazm to mmmm coś niesamowitego, nie do opisania :-)

Gość to sem ja
ja wczoraj zrobilam sobie (sama) taki orgazmik paluszkami,ze az swiatelko pojawilo mi sie w tunelu:) to takie napiecie narastajace a na sam koniec szczytujesz(cos jak wybuch) mmm skoro masz problem z rozpoznaniem tego "zjawiska" moze zabaw sie sama ze soba doprowadz sie do ekstazy i bedziesz juz wiedziala,ze "to" nastapilo.

Od kiedy zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne też nie umiałam osiągnąć orgazmu :/ teraz przestałam je brać brać i zobaczymy co z tego wyniknie.... :-)

Gość la dolce vita
Dziewczyny, podobnie ja Wy, ja rowniez pomimo faktu, ze mialam 3 partnerow nigdy nie byal w stu procentach zadowolona...juz sama nie wiem, czy to moze ze mna cos nie tak...?

Dziewczyny, które nigdy nie miałyście orgazmu, powiedzcie, czy mówiłyście/pokazywałyście swoim partnerom, co Wam sprawia przyjemność i jak mają działać? Czy czekacie aż oni sami na to wpadną?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci