Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łódźona198801

jak ma wygladc pierwszy raz

Polecane posty

Gość łódźona198801

dziewczyny przygotowuje sie do pierwszego razu nie chce za dużo opowiadac wiec zapytam tylko jak to po kolei przebiega,mozecie opowiedziec jak to było u was? co i jak w jakiej kolejnosci?ile trwało?jak bylo?czy bolało itp

Gość jest tu kto hm

Gość powinno pomóc
w pierwszej kolejnosci oddaj sie ojcu swojego chlopaka, w drugiej jego 5 starszym bratom, pozniej obskocz stryjkow, dziadkow i sasiadow.....

Gość co debilizm

Gość co debilizm
jak kur** kooleś oddałeś sie swojemu ojcu to wspólczuje ale chyba temat pomyliles:/ idź mu laske zrób teraz

Gość co debilizm
chociaz nie, poczekaj...ja mu zrobie, pozniej zrobie laske twojemu psu, chomikowi, a na samym koncu dam sie wybolcowac analnie siedmiu pakistanskim uchodzcom spod krotoszyna :classic_cool:

Gość Kukułkowa
dość głupie pytanie. ja sama wychodzę z założenia, że planowany seks jest głupi...bardziej stresuje:P nic nie ejst spontaniczne :P tylko wszystko tak, jakby na trzyyyy cztery! "ok, to teraz sie calujemy. mam juz sciagnac bluzke?" tak sobie wyobrażam zaplanowany 1 raz :D musisz być odpowiednio zwilżona "tam":) najlepiej, gdybyś miala plecami poduszkę (ale w tym miejscu zaraz przed pupą) powinno mniej boleć. na pewno nie daj facetowi wchodzić, dopóki nie będziesz odpowiednio przygotowana, czyli jak już wcześniej wspomniałam - wydzielinka. to chyba najważniejsze. mnie czasem boli nawet teraz, jak moj facet jest bardzo napalony a ja się odpowiednio nie zmokrze, a współżyję od roku. mnie bolało tylko troszkę i nie miałam krwi, ale ejstem chyba jedynym przypadkiem, który znam osobiście i tak miał...ale słszyałam tu, na kafe, że nie jestem w tym osamotniona, tego też Ci życzę :) napisz tu, czy bolało i czy było sporo krwi, jak będzie po fakcie..:) pozdrawiam

Gość glupie pytanie
kazdy wyglada inaczej i nie ma reguly jak ma wygladac. bezsensu. nie masz swojej osobowosci tylko tu pytasz jak ma to wygladac

Gość no to tak
Mój pierwszy raz był niezbyt przyjemny,bolało okropnie i do tego facet był nieczuły :-(

Gość kukułkowa też wychodze
z takiego załozenia ze lepiej nie planowac ale czasami trudno na spontan bo właśnie nie ma warunkow;/

Gość łódźona198801
no ok wiec jak wygladal u was? nie ma osobowościhaha sprawdź co to osobowosc najpierw i sie zastanow,rozwaliles mnie tym tekstem;]

Gość Kukułkowa
ja jednak myślę, że słowo osobowość troszkę tu pasowało ;) wiesz...w tym sensie, że nie chcesz przeżyć swojego 1 razu, tylko radzisz się i pytasz, jak masz to zrobić na podstawie przeżyć innych :)

Gość Kukułkowa
A tak w ogóle to moja droga musisz załatwić sobie pozwolenie na TO od księdza proboszcza. Bo inaczej to grzech ciężki jest

Gość Kukułkowa
ehh, aj low podszywy :) pozdro dla tego mojego ;)

Gość łódźona198801
dziekuje serdecznie wszystkim za rady, niestety caly plan diabli wzieli :(, w tej chwili jestem rozdziewiczana przez mojego ojczyma :o z predkoscia swiatla dopadl mnie przy biurku, sciagnol moje przetarte spodnie, potem zrobil to samo z przybrudzonymi majtkami i wbil sie nie pytajac o zdanie swoim preznym berlem w moja dziewicza picz ((( :classic_cool: )))

Gość łódźona198801
ludzie bawi was to? żalosni jestescie

Gość łódźona198801
czy myślicie że jeśli poproszę go o minetę to się zgodzi? ps. mam okres ale on nie wiem, może da się głupka nabrać co?:P

Gość łódźona198801
Tak Kukułkowa do Ciebie mowie nie śmiej się Ciekawe co ty byś zrobiła gdyby cie ojczym przy biurku wział z nienacka na bolca. Kwiczałam jak krowa, ale teraz jest przyjemnie, chyba będę to z nim powtarzać

Gość łódźona198801
a moze zaproponowac mu na deser scat ? On jest strasznym łakomczuchem i bardzo mnie kocha wiec pożre wszystko

Gość jasne ze nie docieraja
przeciez one są na poziomie dzieci z gimnazjum:/

Gość jasne ze nie docieraja
na poziomie gimnazjum do którego będę już za 3 lata uczęszczać :)

Gość akurat ja uczęszczam
do 3 klasy liceum:/