Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka bez kropeczek

juz mam dosc tego...co zrobic

Polecane posty

mieszkamy za granica kocham Go ale....... ciagle tylko praca dom i my sami brakuje mi moich funfel z Polski ile mozna tak z samym facetem???

upupupupup

Gość finusia
ja taj juz ponad rok, ale jakos daje rade... musze....

Gość finusia
i jak sie koch to dlugo:) my rekompensujemy sobie to dosyc czestymi wyjazdami do polski:) na szczescie praca nam na to pozwala:)

Gość kaviiiiiii
ja bylam z facetem ale sie rozstalismy i teraz to juz jestem sama przez duze S licze dni do powrotu do polski bo juz nei wytrzymuje

Gość finusia
szczerze nie wyobrazam sobie zebym mogla sie tu z nim rozstac, a nawet jesli by tak bylo to bym miala bilet na nastepny dzien do domu-jak to mowia nie dzwignełabym tego;/

wiesz,podobno zycie to sztuka wyborow..,wiem co czujesz,ja mam to samo,jeszcze musze czekac nawet na niego nawet po 2 tygodnie-praca..i tak do zrzygania..,ale bez niego byloby jeszcze gorzej,zycie jest piekne,hm..?:(

Gość finusia
oj u mnie tez kolorowo nie jest tak do konca. on pracuje wylacznie w nocy a ja we dnie. czasem jest tak ze nie widzimy sie caly tydzien-tylko telefon i lisciki zostawione na lodowce;/ na szczescie nastepny tydzien z reguly spedzamy gdzies razem...ehhh ciezkie zycie emigrantów..;/

Gość kaviiiiiii
a ja pokazalam ze sobie umie sama poradzic, ze jestem silna, dzielna, niezalezna ble ble ble.... i co mi z tego? jestem samotna jak diabli :O do domu czassss

Gość funfel ojej

kaviiiii ja tez,az do zrzygania,sama sie dziwie,ile samotnosci mozna zniesc i tylko weekendy mnie ciesza,choc tez sa trudne,sprzatam,gotuje,robie sie na wampa i staram sie nie marudzic,a to wszystko we mnie...ile mozna??

Gość kaviiiiiii
dokladnie: ile można?? dokladnie poznalam znaczenie slow: pieniadze to nie wszystko... i rozumiem ze mimo iz z chlopakiem czujesz sie samotna... tez czasem mi sie zdarzalo chociaz wtedy byli jeszcze znajomi chlopaka, sprzatanie, gotowanie.... teraz nie gotuje bo nie mam dla kogo... wogole czuje sie jakbym umarla - i tylko praca i praca - dobrze ze chociaz internet jest

a ja pracuje 2 dni w tygodniu a kolejne 5 to koszmar..mam 24 lata i tak czasem mysle,czy to wszystko czego mam sie spodziewac po zyciu,samotnosc ktorej nie da sie opisac i nuda...

Gość kaviiiiiii
heh ja tez mam tyle lat mimo iz dostalam teraz dobra prace, na dobrych warunkach to wracam do Polski bo po prostu nie potrafie tak zyc :) wspolczuje ze masz tak duzo wolnego... ja na szczescie mam tylko 1 dzien wolny to zawsze jakos sobie go zorganizuje, ale gdybym miala te 5 dni to juz bylby koszmar.... moze w Polsce bede mniej niezalezna (znow musze zamieszkac z rodzicami) i biedniejsza, ale wiem ze bede szczesliwsza bo tam sa moi przyjaciele...

widzisz u mnie nawet powrot nie wchodzi w rachube..,przyjaciele od czasu kiedy wyjechalam,zmienili stan cywilny,poznali nowych przyjaciol,wszystko sie zmienilo,nie mam juz nawet osob o ktorych moge powiedziec przyjaciele,zostali tylko luzni znajomi..,okropnie,czasami mysle do czego to wszystko prowadzi i jest jeszcze wieksze przerazenie..,poza tym w Polsce nie mialam kasy na nic, no i tutaj jest ktos kogo kocham,ale jest naprawde ciezko...

Gość i ja i ja i ja
ja mam tak samo , albo siedze sama w domu albo jestem w pracy albo z nim