Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skanna

głupie pytanie

Polecane posty

Gość Skanna

Mam takie pytanie. Czy jeżeli do gienkologa pójdzie dziewica i ginekolog zbada ją normalnie przez pochwę, to czy błona dziewicza zostanie przerwana czy nie? Generalnie mówię o swoim przypadku, jestem dziewicą, zostałam zbadana normalnie ale nie miałam potem żadnego krwawienia ani nic. Czy to możliwe, że podczas padania kiedy lekarz wkłada rękę błona dziewicza nie zostanie przerwana? z góry dzięki za KONSTRUKTYWNE odpowiedzi.

Gość nie musisz sie obawiać
nie przerwał Ci błony dziewiczej- ona jest baaardzo elastyczna, moja jak się okazało przez jakieś trzy pierwsze stosunki nie była przerwana:/ Ja mam okropne doświadczenie z lekarzem-mężczyzną.urządził sobie pseudo palcówkę z moją p....ką!

Gość lekarz nie wkłada ręki tylko
palce, dwa ... jak nie bedzie nimi gmerał jak zul w smietniku w poszukiwaniu puszek po piwie to blony ci nimi nie zerwie.

Gość jola87
błony są różnej grubość i czasami to normalne że podczas stosunku nie miałaś krwawienia ale może też partner ci jej nie przebił

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin