Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po czym poznać Polaka

Po czym poznać Polaka?

Polecane posty

Gość Po czym poznać Polaka

Po czym poznać Polaka? Jak Polki i Polaków widzą inni... Polacy Ogolony na łyso, odziany w dres prymityw albo krótko ostrzyżony osobnik z wąsami, które maskują braki w uzębieniu. Polka – na głowie pasemka, krótki top z dekoltem po kolana, złota torebka, złote buty, złoty pasek.

Gość no jak to po czym
polacy chca byc przede wszystkim modni wiec to po pierwasze a panowie ortalnionowa kutka + plecak i czasem rower no i te slowianskie twarze tego nie mozna pomylic

Gość polaka turyste
po tym ze nosi sandaly i skarpetki razem...

Gość lalka25
twoj post zywcem z gazety wyciagniety!wstyd!

Gość lalka25
a skoro pytasz to ci powiem,polki nie potrafia sie ubrac z klasa,wiecznie odkryty brzuch,wlosy s traki z pasemkami,tipsy,ogolnie tandeta :O polak?ciuchy sorzed kilku sezonow,bo oszczedzaja:O jednak nie wszyscy tak wygladaja,przewaznie to ci,co przyjechali do uk i nie potrafia sie wtopic w tlum

Gość jkopolop
Polki potym ze wrecz idealnie do przesady wszystko do siebie pasuje. Jak sa na sportowo to wszystjko pod kolor. Nawet jak troche rozowego jest na addidasie to rozowa bluzeczka obowiazkowo jest , do tego plecaczek:) Acha i wwszystkie Polki tapiruja wlosy:) nawet sama to robie. Ktos powiedzial ze Polki maja tipsy a to tandetne, a Angielki nie maja?? co druga ma sztuczne szpony i to takie dlugie ze szok

Gość onauk
w zyciu nie tapirowalam wlosow, nie nosze adidasow i bluzeczki pod kolor, nigdy w zyciu nie mialam tipsow..a zloty pasek, zlota torebke to moja szafa na oczy nigdy nie widziala i nie zobaczy...aha..brzucha na wierzchu tez nie nosze a mieszkam w UK:)

Gość typical polak too
dres lub bluza lub kurtka LONSDALE najlepiej ze sport socera za 3 funty ja na szczescie nie pasuje do opisu , nie tapiruje wlosow , nie mam tipsow ,nie nosze bialych kozakow , dresow ani nic pod kolor

ale beznadziejny topik........w kazdym panstwie kobiety nosza tipsy zlote paski itp.itd co ma piernik do wiatraka Polka, niemka czy hiszpanka ta sama moda

Gość Ja nie nosze
I wogole myla mnie z angielka.Moze nie jestem typowa Polka???

Gość lalka25
tak,chyba jednak najbardziej,to te slowianskie rysy,wysokie kosci policzkowe przewaznie,no a jak rysy sa juz widoczne,to reszta wygladu tylko potwierdza podejrzenia

Gość co za BZDURY
czy kazda polka nosi tipsy zlote buty torebki?? ale jestescie cofnięci :o

Gość to ja powiem
po czym poznac Polaka za granicami kraju.zalany w trupa w biały dzień,nieraz obsikany, z butelka czegos procentowego ale taniego i klnącego bełkotem.wstyd obok przejść.

Gość lalka25
popieram,zdarza sie czesto,aczkolwiek nie nagminnie,wiem tez ze wiekszosc tych pijaczkow to angole sprzedajacy 'big issue',a pozniej popijajacy piwo.

no to wspolczuje miejsca gdzie mieszkacie :P ja akurat takich cech nie zauwazylam i sama takowych nie posiadam a z drugiej strony - nie generalizujcie Angielki tez co niektore dobrym gustem nie grzesza no i najlatwiej Wam dostrzec to co sie od razu rzuca w oczy a normalnosci to juz nikt nie widzi i obraz opieracie na skrajnosciach

Gość po czym
po tym, że zakładają takie tematy

Gość vvvvvvvi
po obcietych wlosach, panowie maszynka w domq, plecak musi byc, jinsowa kurtka i jinsowe spodnie, pasemka to fakt , takie popielate,

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cyt.: po czym po tym, że zakładają takie tematy dokładnie.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zrozumcie to wreszcie kochani Polacy, że tu nikogo nie obchodzi, kto kim jest, czy ma wąsy, brodę, czy brodę bez wąsów, czy jest czarny, czy biały. Ja noszę dredy i nie przeszkadza mi to w awansach ani w niczym. Mój serdeczny przyjaciel, który niedawno przyjechał z Polski, powiedział mi, że nie podoba mu się moja dziewczyna, bo za niska, ma za dużą głowę i w ogóle nieforemna.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
po co sie pocic jak ktos uja to o czym mysle?tylko zakompleksieni ludzie zakadaja takie posty,zenada.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dlatego takich polaczków omijam z daleka

Gość wwaassaaaeef
polakow b latwo poznac!! nie umiem tego powiedziec jak ale latwo odroznic:P polke mozna poznac po tym ze mierzy innych wzrokiem partzy jak jestesmy ubrane jaki makijaz i ogolnie oceniaja nas wzrokiem

Gość znowu to samo...

Gość znowu to samo...
spiete miesnie twarzy male zacisniete usta facet - krotkie wlosy bez ksztaltu sciete blisko przy glowie, czesto wasy nieduze babka - bardzo kolorowe pasemka zwane finezyjnie balejazem, podklad lub puder ciemniejszy od skory no i przede wszystkim: wczorajsze zapachy wynikajace z niecheci do porannych prysznicow :P :P fuj :P

Gość piekna_kobietaa
"niechec do porannych prysznicow" to moze nasza wada jednak reszta ma niechec do wiecornych ((((, a na pewno nie zmieniaja poscieli codziennie wiec...spia caly czas w brudnej, fuj

Gość brwh
po czym? po takim topiku.

Gość znowu to samo...
piekna kobieto, jezeli kapisz sie rano, a w ciagu dnia sie nie zbrudzisz ani nie spocisz (jak tak, to kapisz sie po przyjsciu do domu i juz), posciel od czego niby ma byc brudna? poza tym polacy zmieniaja posciel raz na miesiac, inni raz na tydzien.

Gość znowu to samo...
KAPIESZ