Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olayowka

uzywac czy nie kremu dle 30latek a mam 25...........

Polecane posty

Gość olayowka

w aptece mi nie chciala sprzedac vichy miooke a sprzedala mi olay :(7vitam. )dla 30stolatek ............

Gość zastanawiam sie nad wyzwaniem
jezeli myslisz, ze kremy sa tak inteligentne i rozpoznaja czy ty masz 25 czy 30 lat? ty mozesz uzywac nawet dla dojrzalych kobiet tzw po 40, 50 jezeli twoja skora tego wymaga.

Gość olayowka
..........a wymaga jest sucha sucha sucha i sie zaczyna marszczyc wiec dzieki za rada ....za 5 lat kupie krem dla 40latek :(

Gość zastanawiam sie nad wyzwaniem
a tak a propos to wiesz czemi nie chciala ci sprzedac? bo olay ma teraz akcje sprzedazy i sprzedawczyni taka im wiecej sprzeda ich produktow tym wiecej premii od nich dostanie :) ale moze akurat bedzie dobry :)

Gość co to znaczy wogole
"nie chciała mi sprzedać" :O A co to, ona decyduje o tym co możesz kupić? Bez sensu :O Ja bym taką babę zjeździła i koniec...

Gość olayowka
..powiedziala mi a raczej wmowila ze ten jest bardziej delikatny i odpowiedni dlamnie i takie tam tak mna zamacila ze i wzielam i go kupilam.......

Gość co to znaczy wogole
czyli po prostu dałaś się namówić na inny krem i tyle. Więc teraz pozostaje Ci spróbować tego. Może akurat bedzie dobry :) Ja osobiście używam kremu dla 25+, a mam 26 lat.

Gość olayowka
krem jest ok ..........wsumie miooke to tez dla 30latek , uzyje go dzisiaj w nocy bo jest na noc jak rano nie obudze sie z wysypka to bedzie ok.