Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanjbueabytfd

do kiedy seks????

Polecane posty

Gość nanjbueabytfd

jestem w 6 miesiacu ciazy.Wszystko jak do tej pory przebiega prawidlowo.Czy moge uprawiac z mezem seks?a jesli tak, to do ktorego miesiaca?

Gość nanjbueabytfd
dzieki:)

Tylko uważaj na pozycje. W późniejszej ciąży uważaj by nie naciskał ci brzuszka

Gość a ja jeszcze w dniu porodu

Gość renia1980
W pózniejszym okresie "pomocna" w czasie seksu moze byc pilka. Oczywiscie nie ta ogromna z cwiczen, ale taka mniejsza, bardziej miekka, uzywana do masazu kregoslupa.

nanjbueabytfd - jesli nie ma przeciwskazan od lekarza to mozesz jechac z tym koksem do konca:)Tylko w 9 mcu sperma moze doprowadzic do skurczy i lekarze zalecaja uzywanie prezerwatyw to mi wlasnie lekarz powiedzial choc ja i tak nie moge z gumka czy bez:-o

Gość mówią ze do koncaale
jak lekarz poczul palcami główke to my przestalismy, pamietaj, zły dotyk boli przez całe zycie ;-)

Gość olisadebe
do końca chyba że lekarz powie inaczej!!! Seks jest wskazany zwłaszcza jak przenosisz ciążę - my kochaliśmy się codziennie zwłaszcza w tym ostatnim okresie. Zreszą w ciąży jest suuuuper :) Tęsknię za tym...

Gość i nie wstydzilyscie sie
takie krowiaste z rozstepami, napuchnieta pipka, niedokladnie wygolona, z klakami, z brzusiskiem jak beben pokazac sie nago mezowi? przeciez to obrzydliwy widok takie rozlazle babsko w ciazy... bleahhhhh

Gość olisadebe
wręcz przeciwnie!!! Wpsólpczuję Ci że tak wyglądałaś, Na wszystko są sposoby... Ja przytyłam w ciązy 10 kg więc miałam tylko brzuszek a reszta wyglądała tak samo jak przed ciążą, rozstępów też nie było, a z depilacją to juz w ogóle nie problem... Ciąża to nie kalectwo !!!

to że ty byłas " krowiasta z rozstępami" i się wstydziłas to nie znaczy, że wszystkie takie jesteśmy w ciąży. Wielu facetów uważa, że kobiety w ciąży są bardziej seksowne i kobiece i nie mogą oczu i rak oderwac:P

Gość i nie wstydzilyscie sie
nie bylam w ciazy i jeszcze dlugo nie zamierzam. mam zbyt piekne cialo by dobrowolnie godzic sie na cos takiego.. pozdrawiam i gratuluje pewnosci siebie. wy rzeczywiscie wierzycie w to co mowiecie...

Gość no to troszkę kicha...
a mój chłopak powiedział, że jak będziemy w ciązy to nie będzie seksu, bo on się boi, że dzidziusia w główkę uderzy :)

Gość olisadebe
Współczuję nastawienia...

Gość olisadebe
To było do tej co się wstydzi oczywiście :-) Mój mąż też się bał ale później się przekonał, że nie ma czego :) Trzeba byc delikatnym a wszystko pójdzie gładko :)

Gość no to troszkę kicha...
ja też się w sumie tego boję trochę. że coś się stanie, że się coś naruszy albo coś... ale nie ma co gdybyać, zajdziemy w ciążę to wtedy będziemy ćwiczyć w praktyce :P

Gość a czy
w ciazy mozna sie kochac bez zabezpieczenia??czy jak sie dostanie sperma do srodka to dziecku nie szkodzi?wiem ze glupie pytanie ale lekarza tymbardziej o to nie zapytam:(

W ciąży można się kochac bez zabezpieczenia, ponieważ na czas ciąży zostaje wstrzymana owulacja i nie ma obaw, że się zajdzie w drugą ciążę:) A sperma się do dziecka nie dostanie, ponieważ dzidzia pływa sobie otoczona specjalnym workiem płodowym i jedyną drogą przez którą coś się do niej dostaje jest łożysko.