Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwy

Hurrra PiS się rozpada!!!

Polecane posty

Gość szczęśliwy

Członkowie PiS mają już dość dyktatu kurdupla i promowania poddańczo wiernych miernot. PiS w następnych wyborach nie przekroczy progu wyborczego!

Gość on-wawa
Pomartw się trochę o wynik następnych wyborów dla PO. Bo trzeba zorganizować Euro 2012, zbudowac koleje i drogi, sprawić by ceny nie rosły, zamiast płac. A to trudne, Tusk nie Bóg, cudu nie uczyni.

Wiadomo, że od razu cudów nie uczyni. Wy wszyscy myślicie, że to tak hop siup i z dnia na dzień sytuacja w Polsce się poprawi. Ludzie- na to trzeba CZASU czy wy tego nie rozumiecie? Proces poprawy sytuacji jest procesem długotrwałym i nie możecie żądać od Tuska, żeby od razu naprawił to wszystko co poprzedni rząd spartaczył. :)

--> Angolek Wierzysz w cuda ? I to w wykonaniu polityka..? A to żeś się dał nabrać. :D Oto kto głosował na PO.

Po pierwsze to jestem dziewczyną jak już coś. :p Wiem, że polityka to jedna wielka ściema, ale idąc na wybory po prostu wybrałam mniejsze zło i tyle. Wydaje mi się, że PO ma więcej do zaoferowania niż PiS.

Mańka... Dlatego, że to właśnie kampania reklamowa. :) Tam wszyscy ściemniają bez wyjątku, bo takimi prawami właśnie rządzi się kampania. Od zawsze przecież przed wyborami politycy obiecują złote góry. Niektórzy chociaż w małym stopniu dotrzymują obietnicy, a niektórzy wcale. I tyle na ten temat.

Gość donald kłamliwy
"Czasem mam ochotę powiedzieć prawdę, ale - to zabrzmi dziwnie - w tej mojej funkcji mówienie prawdy nie jest cnotą. Nie za to biorę pieniądze i nie to powinienem tam robić". http://www.google.pl/search?q=donald+k%C5%82amliwy

Gość donald kłamliwy
"Polskość to nienormalność" "Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski - tej ziemi konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem."

Gość hura hura
szczury uciekają z pokładu!!! :D:D:D:D

Gość on-wawa
Cud dokonuje sie natychmiast i dlatego nie jest do Tuska przypisany, mimo jego własnych twierdzeń z kampanii. A jaki to będzie styl rządów i co będzie proponowało PO, juz widac po Warszawie: próba przeniesienia gdzieś stadionu przez bufetową, spowodowała chaos i zamieszanie. Przedwczoraj bufetowa wycofała sie rakiem, wczoraj w "Warto rozmawiać" pan Drzewiecki- przyszły min. sportu PO, ostatecznie potwierdził: stadion narodowy będzie na błoniach stadionu dziesięciolecia. Wiecie po co to wszystko: aby zanegowac działania poprzedników. Boni- kandydat na ministra, b. wsp. SB- kolega Wujec zarzekał się w 1992 roku, że Boni nie współpracował. To polityka PiS spowodowała, że Boni bał się to dalej zatajać. Choćby Tusk się usr...., to nie cofnie wszystkiego. Lawina ruszyła, Tusk zajmie sie rozliczeniami i polegnie na swoich obietnicach- przypominam, bardzo konkretnych 10 punktach,

Gość Małgonia Mencz
no nie wiem czy to powod do radosci ktos przeciez musi zajac sie tym krajem jak juz PO nakradnie do woli

Gość on-wawa
Dla mnie jedynym powodem do radości może byc jednak zmniejszenie podatków. PO na złość PiS, zwiększył odpis na dzieci. Chociaż teraz po wyborach PO, chce zatrzymac zmniejszanie obciążeń podatkowych (rentowe), ale może im się nie uda (opór materii informatycznej ZUS), weto prezydenta. Wima za to napewno że Donaldowy rząd 4 lat nie przetrwa. Polska znowu za to skoczy w rankingach korupcyjnych, a wrosną nie płace, ale ceny i to znacznie od nowego roku. Donek zwali wszystko na PiS, bo oni to wszystko zepsuli. Tylko Donaldzie, dlaczego nie mówiłeś tego w kampanii: BYŁBY CUD, ALE PISIORY TO UNIEMOZLIWIŁY NA 10 LAT I DLATEGO JA DONALD PRZEZ NAJBLIZSZE 3 LATA NICZEGO NIE ZMIENIĘ. A za trzy lata wybierzecie mnie na prezydenta i może w ciągu 10 lat coś zrobię. A za 13 latk okaże się że drugiej Irlandii nie ma i nie będzie. Ten numer nie przejdzie, Panie Tusk, przypomnij sobie Wałęsę.