Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demuaaa

czy to prawda że nie wolno palić starych szmat na strychu???

Polecane posty

Gość demuaaa

powiedzcie czy to prawda bo mam nerva!!! poszłam na strych i tam miałam stare szmaty-rupiecie no i co miałam to znosić? bezsensu więc wziełam rospuszczlanik Nitro i podpaliłam dym uchodizł przez lufcik, to nie yło nie bezpieczne bo pod konrkolą miałam butelke z wodą na wszelki wypdaek ze sobą a tu somsiad wpada i na mnie z ryjem! że co ja robię, że on zawiadomi policje! idiota jeden, nie spowodowałam żandego porzaru, to było kontrolowane spalanie ale sie boje że ten debil.kretyn/hui pujdzie z tym na police faktycznie i co ma racje!???

Gość demuaaa
aha :-o no dobra karzdy sie może mylić nie laseczki? :-) 🌻 🌻

Gość znowu jakiś projekt
jak widzę... komuś się nudzi

Gość lewa noga krecika
zalezy jaki to szmaty sa :o mam kolezanke i mysle, ze jakbym ja podpalia na strychu taki sasiad chyba mialaby podstawy coby na policje isc :P:o

Ziewam... dziś jakoś wyjątkowo nien śmieszą mnie prowokacje.. :o

Gość Alberto Moravia
a ja nie ziewam taki wiosenny dzień... jestem dosyć ożywiony i co jakiś czas mam wzwut

czytałem ostatnio hippisowska poezję z lat siedemdziesiątych, i przypominam sobie wers: \"...... podpaliłem rupiecie na poddaszu, Banknot ostatni poszedł na ten cel..... \" , tak że więc nie wolno palić starych szmat na strychu , bo to pozbywanie się wspomień.

Gość przeczytajcie to
to jest jeszcze nic, znam jedną idiotkę ktora podpaliła chalupe w bloku zwykłą frytkownicą zostawioną na chodzie zeby wracajac ze sklepu mogla zjesc swieze frytki, takze sądzę moja droga że twoj debilizm nie sięgnol jeszcze zenitu i moze z niego wyjdziesz, a twoj sąsiad to normalny porządny facet musiał być

Gość blondi_22
nie przesadzajcie jak strych jest betonowy to nic się nie powinno stać, tylko dymówa będzie

Gość leszek - starachowice
blondi nie kompromituj się, co z tego że betonowy? a w ogóle po d tymi szmatami mógł spać jakiś kloszart, nie zdajesz sobie sprawy że mogłaś zjarać człowieka? :-o

Gość gość spod marketu LIDL
Sąsiad miał rację, ale powinien zwrócić uwagę z kulturą a nie krzyczeć! :-o