Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joe koker

Czy przyznać sie do gwałtu?

Polecane posty

Gość joe koker

Mój kumpel poznał ostatnio dziewczynę, zakochał się, jest im ze sobą cudownie, planuja wspólna przyszłośc. Ona jest dla niego po prostu kobieta jego życia. Jest tylko jeden ale za to bardzo powazny problem. Ona nie wie o tym, że on był kilka lat temu skazany za udział w gwałcie zbiorowym i spędził cztery lata w więzieniu. Jak myslicie czy powinien jej o tym mówic czy lepiej trzymac język za zębami. Ja mu poradziłem jako dobry przyjaciel żeby nic nie mówił bo jesli powie to nawet najbardziej kochająca kobieta odejdzie. Z drugiej strony to bardzo trudne tak ciągle udawać i okłamywać bliska osobę. Jak myślicie przyznać sie czy nie?

Gość jgfbfg
o diabli.... :S

Gość ola74
Przyznać, jak najszybciej. Kłamstwo ma krótkie nogi i wyjdzie kiedyś na jaw.

o fak niby przemilczec (bo ja bym wpadla w panike jakbym sie o tym dowiedziala) ale z drugiej strony co jak dowie sie nie od niego?

Gość kliiik
A Ty po tym wszystkim nadal jesteś jego kumplem?

takie zdarzenia ludzie pamietaja dlugo i predzej czy pozniej ktos uswidomi ta dziewczyne. ale przyznac sie nie z tego powodu, ze sie dowie od kogos innego tylko z tego, ze zwiazek to przede wszytkim zaufanie i nieoklamywanie sie

Gość joe koker
A gdybyście były na miejscu tej dziewczyny i on by wam powiedział co byście zrobiły? Rzuciły go?

Gość twoje sumienie bejbe
niew przyznawac sie do tego!!!!!!!!!!mam nadzieje, ze gosciu zrozumial co zrobil, zaluje tego.

Gość sele123
to zalezy, bo gdyby powiedzialby mi to moj B. to bym nie uciekla.

Gość twoje sumienie bejbe
ja bym go kopnęła w dupe.brzydziiałabym sie nim,gdybym sie o tym dowiedziała

Gość ten temat
już był kilka jakiś czas temu. Podobno poazałeś koledze ten topik i stwierdził, że jej jednak nie powie bo wszyscy napisali, że od niego odejdzie. TO PROWOKACJA!!! TEN TEMAT JUŻ BYŁ DWA MIESIĄCE TEMU!!!

Gość asiuta18
joe koker - nie musisz się kamuflowac kumplem, wiemy że chodzi o Ciebie... no cóż - chyba jednak lepiej przyznać się od razu błądzić jest rzeczą ludzką... a prawda nas wyzwoli

ja bym chyba nie potrafila byc z kims takim ani tez z kims kto ukrywalby cos takiego przedemna przez dluzszy czas

błądzić jest rzecza ludzką? chyba się źle czujesz asiuta.... gwałt to przestepstwo a nie błąd.... ale zgadzam się - przyznac się

jeżeli myslo o niej powaznie, to koniecznie musi powiedzieć prawdę, przyznając ze zrobił wielkie głupstwo i takie tam wyjasnienia dlaczeego . Jeżeli Ona go kocha prwdziwie, to zrozumie i wybaczy

Gość asiuta18
no zgadzam się - przestępstwo ale to już naznacza do końca życia? odsiedział karę a za parę lat wyrok będzie wymazany z papierów

Gość ten temat
ludzie, ale dajecie się wciagać w tą marną prowokację. Ten temat już był dawno temu. Koleś myśli, ze jak powtórzy temat po dwóch miesiącach to już nikt o nim nie będzie pamiętał:o

asiuta - ciekawe czy dla zgwałconej kobiety to przestepsto też jest \"wymazane\" np. z pamięci :O zastanów się, doprawdy....

Gość asiuta18
zapewne nigdy ale przecież on nie chce się związać ze swoją ofiarą sprzed kilku lat, tylko z kimś zupełnie innym

Gość tera ja
niech sie przyzna. na miejscu tej dziewczyny chcialabym wiedziec z jakim zboczonym zwyrodnialym smieciem chodze. z takim kims nie moze byc cudownie zadnej dziewczynie

no tak, z inną dziewczyną ale moim zdaniem gwałciciele, niezależnie od odbytej kary mają coś nie tak z głową, powinni odsiadywać dożywocia lub być kastrowani skąd wiadomo,z ejest zresocializowany na tyle, ze za pare lat nie zrobi tego samo np. swojej zone \"bo zupa była za słona\"

Gość Pielgrzan
Powinien sie przyznać i uszanować wolę dziewczyny, jeśli nie będize chciała go wiecej znać, bo pewnie tak sie stanie.

Gość tera ja
niech sobie ten gwalciciel wyobrazi ze teraz ktos gwalci jego dziewczyne w taki sam sposob jak on zgwalcil tamta. i co? wybaczy gwalcicielom swojej laski po latach?!!

Gość ja bym się nigdy nie zadawała
z gwałcicielem, ale jeśli sam by się przyznał, przynajmniej moglibyśmy pozostać w dobrych kontaktach:O Na szczęście umiem sobie lepiej wybierać towarzystwo...🖐️

Gość Haris Pilton głupia jesteś
nie pomyslałas, że wykastrowany facet nie ma nic do stracenia i zwyczajnie będzie chcial sie zemścić bo dla faceta kastracja to jakby koniec zycia. co ty myslisz, że jak go wykastruja to on stanie sie barankiem i potulnie będzie znosil swój los. Raczej będzie w nim narastac chęć zemsty, idwetu. Moim zdaniem leczy c i resocjalizować, oczywiście także więzienie ale na Boga NIE KASTRACJA CZY DOZYWOCIE.

Gość Pielgrzan
Zgadzam sie z Haris, gwałci tylko zwyrodnialec.

sama jesteś głupia pomarańczo nie jestem ustawodawcą i nie ja o tym decyduję jakie sa kary ty też nie a tu sobie dyskutujemy

Gość wiem o ktory gwalt chodzi
bardzo glosna sprawa w okolicy,z ktorej pochodze.jestem kobieta,ale stane po stronie faceta..kobieta,ktora oskarzyla ich o ten niby gwalt zbiorowy,cala historie zmyslila!nie zostala zgwalcona,pomysl podrzucil jej kochanek,ktory bide klepal,a wszyscy razem wtedy pracowali,owi gwalciciele rowniez.tak wiec niech chlopak nic nie mowi,a do wiezienia powinna pojsc tamta pani,za oszczerstwa przeciwko niewinnym facetom!

o cholera...przyznać się, koniecznie, bo ona na pewno w ktorymś momencie sie dowie i wtedy to już katastrofa murowana. Tylko, że to jest przestępstwo z gatunku \"pożyczyłem samochód bez zgody właściciela\"...Ja bym od kogoś takiego wiała, tylko kurz by został. Niby ludzie są wszedzie tacy sami, czyli różni...ale w resocjalizację gwałcicieli nie wierzę.