Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o 11.41

Czy pozwoliłabys mężowi na kochanke w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość aleeeeeeeeeee
oraz...kobieta może partnerowi dawać rozkosz bez penetracji , to chyba jasne:) poza tym seks to nie tylko warunki techniczne, to także bliskośc i więż. Jeśli są chęci, jesli chcemy tego właśnie z ta osobą, a nie inną, to sobie poradzimy.

Gość burak cyfrowy
No własnie miesiąc, rok, dwa laty mógłbym wytrzymac ale do końa życia bez seksu. Bądźmy szczerzy mało kto by wytrzymal.

Gość aleeeeeeeeeee
i jeszcze jedno, ważne jak sądzę. Człowiek w przewlkłej chorobie częśto zmienia sie. Popada w depresję. Jego świat się zawalił i tak bardzo zmienił. To może być powodem odsuwania się od partnera. I to jest problem- brak ciepła, więzi, który może popychać np do zdrady. Żeby jeszcze poczuć normalnośc. ale ja myslę, że jeśli ludzie naprawdę się kochają, jeśli są dla siebie, to przetrwają kryzys. Poradzą sobie także z seksem, jak mówię, ważne są checi i to czy partnerzy wciąz są blisko, mimo ciężkiej sytuacji dla związku jakby nie było.😍

a ja znam, a raczej znałam takie małżeństwo (oboje już nie żyją). Ona miała stwardnienie rozsiane...z tego, co wiem, on jej nigdy nie zdradził..zmarł krótko po niej. Przy czym do idealnego małżeństwa to im bardzo daleko było. I chyba brak seksu nie był największym problemem, z jakim sie borykali.

ja w ogóle nie rozumiem jak seks może być decydującym czynnikiem w związku najwazniejsza jest miłość a jak kobieta jest w ciąży i ma problemy z jej utrzymaniem? to jest często cały okres ciąży bez seksu + okres połogu jakieś 6 tyg co daje razem rok bez seksu i co? ludzie żyją i się nie zdradzają

wybacz magda ale troche idealizujesz, rok, czy nawet kilka lat to ok ale całe zycie to naprawdę inna spiewka wiadomo, ze sex nie jest czynnikime wiodacym w związku, w każdym razie nie powinien być,ale napewno jest b ważny ludzie dobierają się m. in. pod kontem temperamentów sexualnych

no wiem ale wiem tez ze jestes bardzo zakochana a to troche zaburza myslenie nie mówię, ze to źle oby tak dalej :)

Gość sytuacja z zycia
moj mezczyzna chorowal powaznie 3 lata,zero seksu,nawet do glowy mi nie przyszlo,zeby szukac kochanka:-o. Zapewne niektorzy napisza,ze u kobiet to wyglada inaczej:-o

podobno człowiek tym sie różni od zwierzęcia, że kierują nim nie tylko prymitywne popędy...

Gość sytuacja z zycia
vivirra dokladnie ,dobrze podsumowane:)

w każdym razie mam nadzieję, że nigdy nikt z nas nie bedzie w takiej sytuacji, zeby musieć się nad tym naprawde zastanawiać