Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoanaaaaamamaaaaa

jak sie pozbyć opryszczki?

Polecane posty

Gość Yoanaaaaamamaaaaa

Sympatyczni, problem mam prozaiczny - opryszczka. Trzyma sie paskudztwo już 4 dni i końca nie widać. Stosuję Zovirax i nic, słyszałam że Sonol jest rewelacyjny ale kosztuje 3zł czy taki środek może być skuteczny?Zastanawiam się nad plastrami Compeed, boję się jednak że przy odrywaniu plastra pogłębię rankę i zostanie blizna. Pomocy!Kto ma złoty środek lub większe doświadczenie?:)

Gość bryjka
W tej chwlili mam ....az 2 opryszczki, jestem chora, przeziebiona , mialam temp, a od wczoraj az2. Dawno nie miałam, pomaga mi Hascovir, smaruje pary razy dziennie, ale tydzien to się leczy, jedynie co to nie boli, gdy sie rozwinie i nie powieksza

Gość tez mialam kilka lat problem z

opryszczyka. kup w aptece tabletki heviran 450. wez rano piec sztuk, po 4-5 godzinach znowu 4 sztuki i na wieczor 3. zobaczysz, ze rano rana bedzie calkiem zagojona i zostanie malutki strupek. na drugi dzien wez jeszcze 3 *3 tabletki i po opryszczce. najlepiej jest jak wezmiesz te tabsy od razu jak czujesz, ze sie robi cos bo wtedy nawet ci ta opryszczka nie wyjdzie jak wezmiesz te tabsy.

u mnie w rodzinie zawsze opryszczke smarowalo sie aspiryna-s- no ta niebieska- nie wiem chyba jest jeszcze w pl? okruszek topilo sie w wodzie i ta packa smarowalo sie opryszczke! pomaga na 100%

czasami w aptekach nie ma heviranu 450, to wez wtedy mniejszy 300-350, ale wez wiecej tych tabletek. dla mnie to cudowny srodek. byl, bo od dwoch lat po tych kuracjach nie mialam ani razu. a wczesniej chyba ze 4 razy w roku.