Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllllllllllllllllllllll

Laski przestańcie je brać

Polecane posty

Gość No widzisz
Dlatego pełno ludzi choruje,ale Ty mozesz byc madrzejsza i tego uniknac:)czy jak wszyscy rzucaja sie w ogień to Ty tez sie rzucisz???hmmmmm

masz racje!!to prawda.znalam dziewczyny, ktorych nie ma juz wsrod zywych przez to, ze razem z nienarodzona dzidzia zeszly z tego swiata przez to, ze braly tabletki. Smutne, ale prawdziwe, wiec zastanowcie sie!!!!!

Gość lateksica
no widzisz -to bylo do mnie? ja biore tabletki i licze sie z ryzykiem opisanym w ulotce. co do tych dzieci zapytam sie jutro ginekolog u ktorej sie lecze- jak narazie jest dla mnie najwiekszym autorytetem w tych sprawach

Gość lateksica
no coz pytalam ginekolog- nie bede powtarzac wszystkiego co powiedziala ale w skrocie- tabletki nie maja ZADNEGO wplywu na obumieranie zarodkow itd. ja jej wierze, bo troche znajac sie na biologii nie mogalm sobie tego wytlumaczyc, a opinia lekarza tylko potwierdzila moje przypuszczenia. ale kazdy wierzy w to co chce.

zastanawiam sie czy osoby ktore wyskakuja z haslami zeby nie brac tabletek pomyslaly,ze niektore osoby biora je dlatego bo maja problemy zdrowotne i bez nich nie moglyby funkjconowac jak zdrowe kobiety :( zalozycielko topiku,nie slyszalas o torbielach i podobnych sprawach :( ?????