Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaRZycielka..

Marzenia...

Polecane posty

Gość MaRZycielka..

Ostatnio jak rozmawiałam ze znajomym on zapytał: o czym marzysz? Ja mu odpowiedziałam: marzę o tym, żeby mieć w przyszłości własną szczęśliwą rodzinę. On na mnie krzywo popatrzył, dziwnie się poczułam. Kiedy ja zapytalam go o to samo, on odpowiedział że marzy o wielkiej karierze, chce być kimś sławnym, dobrze znanym, być bogatym... Czy marzenie o dobrej przyszłości, własnej rodzinie jest staroświeckie? Czy wszyscy teraz marzą o byciu kimś, o sławie i pieniądzach? Dla mnie najważniejsze jest moje szczęście, a szczęśliwa będę wtedy, jak będę miała własną rodzinę, zdrowie a nie willę z basenem i moje zdjęcie na pierwszej stronie okładki jakiegoś czasopisma.

Gość MaRZycielka..
jak tak dalej pójdzie, w przyszlości wyginą rodziny, a cały świat będzie należał do bogaczy. Kariera ważniejsza niż rodzina i zdrowie? No dobrze, ktoś nie chce zakładać rodziny, rozumiem i nie mam nic przeciwko ale..

Ja tez marze o cieplym domu, rodzinie i spokojnym zyciu. Poki co mam meza, buduje mi sie mieszkanie i wizja kredytu na 20 lat. Coz moze za 21 lat bede miala spokojne zycie :)