Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszam musze

Nie mam siły na życie..... tak ciężko

Polecane posty

Gość przepraszam musze

mi jest żyć... :(:(:(:(:(:(:(:( Mam samobójcze myśli..... Wszystko przez moją rodzine:( Wyzywają mnie, ciągle kpią ,że nic nie robie,a caly czas sie staram... odkurzone zawsze w domu jest,pozmywane.....kurzu nie widac,brudu nie ma... Ale nigdy nic nie robie:( Jestem dziwką,debilką i leniem:( Juz raz wzielam tabletki.... Mamie mówie ze boje sie,ze powtórze tą próbe... Ale ona tylko kpi......ciągle tylko mi mówi ,że po co to gadam:( Ja potrzebuje pomocy. Kogos komu sie wyżale :( Komu wypłacze sie w ramię:( Na rodzinie polegac nie moge, dla moich rodziców najwazniejszy jest tylko mój brat:( Który przez cale zycie tylko mnie bije i wyzywa....ale oni choc to widzą stoją za nim:( Przez tyle lat powtarzam mamie ze tylko on jest dla niej wazny ,a ja jestem zerem...to zaprzecza:( Zawalam przez nich szkołe.... Boże:( Co ja mam robic:( Strasznie chcialam sie wyżalić chociaz tutaj :( zaraz wraca mój brat , i znowu zacznie od wejscia mnie wyzywac:( Ile ja jeszcze zniose tych wszystkich upokorzeń?tego wszystkiego?:(:(

Gość najgorsze ze sa ludzie ktorz
wlasnie przezywają to co Ty...współczuje :(

Gość autorko chcesz
pogadac na gg?? i sie wyżalic to chętnie pomogę :)

az nie wiem co napisać ..... Domyślam sie jak masz ciezko z rodziną. Moze postaraj sie z nimi porozmawiac,powiedz ze boli Cie to jak do Ciebie sie odzywają. Nie wiem. ;/

Gość przepraszam musze
bardzo chetnie porozmawiam z kims na gg... Moze to mi pomoze choc troszke...

Gość druga ładniejsza
powinnas znalezc przyjaciół

Gość przepraszam musze
fix me. nie da sie z nimi rozmawiac:( Zawsze uciekają od rozmowy, nie potrafią mnie wysluchac:(

Gość przepraszam musze
mam przyjaciol,ale nie umiem z nimi o tym rozmawiac,nie chce zeby wiedzieli jak podle zachowuje sie wobec mnie moja rodzina:( Kazdy ma ich za fajnych ludzi..... są lubiani. A w domu za zamknietymi drzwiami rozgrywa sie horror :(

Wspolczuje:( moze zwroc sie z tym do pedagoga szkolnego albo do kogos podobnego:) na pewno da sie to jakos rozwiazac nie mozesz dawac soba pomiatac! i czuc sie gorsza od brata!

Gość przepraszam musze
setunia nie pójde do pedagoga szkolnego,bo zaraz cała szkoła będzie trabiła na mój temat.... Nie umiem rozmawiac prosto w oczy z kims o tematach które dotyczą mnie i są dla mnie bolesne :(:( to jest najgorsze....

Gość przepraszam musze
setunia mam prawie 19 lat.

Gość autorko chcesz
moje gg 7771399