Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajann

Jak to jest z tym spaniem w ciąży? Tylko na lewym boku??

Polecane posty

Gość ajann

Przeczytałam, że powinno sie spać na lewym boko a nie na plecach bo możemy niedotleniać maleństwa :(

w zaawansowanej ciązy podobno tak,tzn.w okolo 8,9 m-cu.Wczesniej moj lekarz mowil ze nie trzeba tego tak rygorystycznie przestrzegać.Z 1szym dzieckiem spalam(takze w zaawanasowanej ciazy) różnie-zdarzal sie prawy bok takze,plecy raczej na krotko bo normalnie czulam ze sie przyduszam.Nie da sie tak kontrolowac przez sen swojego organizmu-roznie to bywa.Jednak jesli masz mozliwosc spij raczej na lewym boku.Pozdrawiam

Gość ajann
Dzięki :) ja jestemw połowie 7mc ale zawsze spalam na prawym boku, próbuje usypiać na lewym ale tak jak piszesz nie da sie tego kontrolowac :/

ale tez jesli spisz na lewym to ma;lenstwo polozy sie glowka do dolu i masz latwy porod--dlatego tez lewy bok jest lepszy--polozna i wiele matek mi to mowilo--sprawdzilo mi sie tez jestem w 38tc i mala juz lezy w dol dluzszy czas

Gość ajann
Dobrze wiedzieć! Mam wrażenie że mojej małej nie bardzo sie podoba taki "układ" zaczyna sie czybko wiercić i kopać :D

Gość ajann
*szybko