Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo chce dzidzie

Czy tym razem sie udało ?? chyba jednak nie ...

Polecane posty

Witam Wszystkie przyszle i juz mamy.🌼 Staramy sie z mezem o dzidziusia juz 6 cykl. Wiem, ze to nie jest jeszcze tak dlugo, ale z kazdym rozczarowanie ogarnia mnie przeogromna rozpacz, z ktora coraz trudniej sobie radze. W tym cyklu myslalam, ze sie udalo i bylam tak bardzo szczesliwa, jednak z kazdym dniem coraz mniej w to wierze. Mianowicie: cykle mam bardzo nieregularne. Przez ostatnie 3 m-ce trwaly od 29 do 33 dni. ( owulacje mialam kolo 19-20 dc ) W tym miesiacu owulacja pojawila sie wyjatkowa wczesniej w 14 dc ( sprawdzana przez monitoring i testy owulacyjne ) . Zazwyczaj okres dostawalam 14 dni po owulacji. Teraz sie nie zjawil. Dzis 30 dc ( czyli 16 od owulacji) . W niedziele bylam taka szczesliwa, ze ta wstretna @ nie przyszla, choc dlugo to nie trwalo, gdyz moj sluz od 2 dni jest ciemniejszego koloru ( przewaznie taki mam przed @). Wczoraj tez testowalam, ale testem owulacyjnym, gdyz jeszcze kilka mi zostalo-niestety nic nie pokazal :(. Czy moze, ktoras z Was byla w podobnej sytuacji. Jak sobie o tym wszystkim mysle ogarnia mnie taka zlosc i bezsilnosc...dlaczego jak tak bardzo sie pragnie, zawsze napotyka sie na przeszkody :(

dodam jeszcze, że w niedziele wieczorem i w poniedzialek zauwazylam kilka brazowych plamek na papierze toaletowym...Błagam niech ktoś mi pomoże :( Czy jest jeszcze jakas nadzieja ??