truskawa172 0 Napisano Listopad 6, 2007 hej mam pytanko.. a wiec mam 17 lat i jakos teraz powinnam miec okres , nigdy nie miałam jeszcze regularnie, ale zawsze jakoś miedzy 2-6 dniami już go dostałam.teraz mialam dostac 2.11, jest 6.11 , czyli to dopiero 4 dni spoznienia, no ale chodzi dokladnie o to ze wczoraj niby poleciało mi troszke krwi , ale była to taka krew z śluzem,mysłalam ze dostałam okres ale przez caly dzien do teraz nic..co to było? czy powinnam sie martwic ? chce dodac ze mam chłopaka od dułuzszego czasu i od nie dawna współczyjemy , ale zabezpieczylismy sie... z gory dziekuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kola1 Napisano Listopad 6, 2007 Ja jak zaszlam to tak mialam, myslalam ze to poczatek okresu,ale sie nie doczekalam.Piszesz , ze sie zabezpieczacie to zmienia troche sytuacje i ciaza staje sie malo prawdopodobna ale jednak mozliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matylda 18 Napisano Listopad 6, 2007 poczekaj jeszcze 6 dni ale sie nie denerwuj bo jeszcze nie dostaniesz :p...albo sie pojawi albo nie ..potem test i ginekolog... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach