Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia1720

3 dni po i ciaza

Polecane posty

Gość misia1720

hej dziewczyny! 3 dni po okresie doszlo do pelnego stosunku,cykl mam 28-30 dni,od pewnego czasu bola mnie jajniki i czuje jak by troszke sie brzuszek roziagal,takie dziwne uczucie,przed okresem mam calkiem inne oczucia i napewno nie bola mnie tak piersi jak teraz. myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia ? od dluzeszego czasu rowniez mierze tem. i wychodzi 37,1-37,3...nigdy wczesniej nie mierzylam wiec nie wiem czy moge brrac to pod uwage,bo czasami taka tem.jest normalna u danej kobiety.

Gość misia1720

Gość misia1720
w niedziele 4 listopada powinam dosctac okres byl to 30 dzien cyklu...ja juz nie wiem co sie dziej,moze to moja wyobraznia,pragne dzidizusia :(

Gość to sem ja
nikt ci nie pomoze odprocz siebie samej, znasz swoje cialo wiesz co jest inaczej a jaklepszym doradca jest test ciazowy w dniu spodziewanej miesiaczki i to wszystko

Gość misia1720
wiem wiem trzeba isc do apteki i kupic test bo nikt nie pomoze.ale kto wie moze ktos tu na forum mial podobna sytuacje :( moze wydac sie tyo smieszne ale w dzien kiedy kochalam sie ze swoim facetem i doszlo do pelnego wytrysku we mnie,to w horoskopie pisalo ze byc moze zostane mama,a teraz na srode mam ze spelni sie marzenie o macierzynstwie :) przesadna raczej nie jestem ale kto wie ...oby prawda.ale wogle mozliwe to ze po 3 dniach :(