Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladygirl

PŁASKI BRZUCH

Polecane posty

Gość ladygirl

Jak mogę chociaz trochę spłaszczyć brzuch do soboty? Wkładam przylegająca sukienke i brzuch sie brzydko odcina :(. Proszę o rady :)

Gość roseee
może zrób lekką głodówkę

Gość ladygirl
no właśnie roseee tez tak myslalam tylko od kiedy i w jaki sposób? nie dam rady jechać na samej wodzie :D:D

zjedz coś na przeczyszecznie, ale delikatnego, że tak powiem - np dwie łyżeczki siemienia lnianego na noc - do rana zadziała, ale nie za gwałtownie więc nie będizesz miala problemów :)

Gość laleczka..

wystarczy nie jeść kolacyjki, skuteczność gwarantowana na 100 %... po co się katować i głodówę robić...

Gość ja wiem ja
NIgdy nie miałam po przebudzeniu tak płaskiego brzucha jak niedawno, gdy wypiłem godzinę przed snem wypiłam butelkę 1,5l wody niegazowanej z dodatkiem pół cytryny. Rano wstałam to byłam w szoku, był całkiem plaski. nie mogłam to tak wypchnąć do przodu jak zawsze potrafiłam i miałam balon po jedzeniu :) Od wtedy codziennie tak robię bo się przez noc oczyści i przez to chudnę szybko. Wszystko się przetrawia i masz pusty

Gość roseee
lekką głodówkę... woda, lekki posiłek, nie objadaj się np. jogurt... siemię całe ziarna popij wodą

Gość roseee
1 cytrynę dziennie z wodą wieczorem szkl. ciepłej wody z plasterkiem i rano też - super trawi, powinno pomóc

Gość ladygirl
Dzięki :*:*. Na pewno zastosuję :)

Gość Liryka liryka
i okolo godziny hula hop dziennie, a nawet ze dwie, efekt po trzech dniach kręcenia na pewno będzie;]