Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajac na ksiecia...

pytanie do mezczyznco myslicie gdy dziewczyna sie do was usmeichnie w autobisie

Polecane posty

he? jechalam dzisiaj w busie i usmeichnelam sie do fajnego chlopaka a on ...i??nic! nie podszdl ,nie zapytal,a ja sie zblaznilam:( odpowiedzcie mi prosze czy takie dzieczyna moze zrobic pierwszy krok czy powinna czekac az jakis facet laskawie na nia spojrzy swoim okiem?

Gość czekajac na ksiecia..
tak prawie..;/

Gość fajnie ze fajnie
a moze zlozylo sie na to kilka czynnikow :P 1)facet jest zajety 2) facet jest niesmialy (ty powinnas zrobic 1 krok) 3)facet jest pedalem :D 4)sama jestes brzydka :classic_cool:

nie zareagowal nawet wtedy , gdy zaczelam go gmerac po jajkach.

dobra nie pdsyzwajcie sie tchozre pode mnie;p ale to znaczy ze co?ze baby maja ciagle zcekac az los laskawie zesle im faceta ?a mzoe ja kurde nie chche czekac na jakis glupi usmeich losu albu widzi mi sie faceta! jak sie podoba to tzreba brac! ale dlaczego te chlopy sa takie jakies nie z tego swiata co?

taki fajny chlopak. i po wojsku i prace ma stala - listonosz a nie zareagowal nawet na moje delikatne podniecajace go pieszczoty autobusowe

ludzie naparwde nie skzoda wam czasu na glupie podczepianie sie pode mnie?nie widziecie jacy ejstescie zalosni?zajebalabym wam! ja tu poruszam wazny temat a wy ciagle na poziomie dzieci z podstwwowki!i nie zcepiajcie sie bledow bo kazdemy w zeby przywale jak spotkam! normalnie wkurwia mnie ta wszechogarniajaca glupota spoleczenstwa ale to nie ten temat,ja sie was pytam faceci etraz co myslicie o dziewczynach robiacych prierwszy kro i tyle! reszta ludu do szopy!

jem kupy i przywale kazdemu , kto sie bedzie ze mnie smial

ej do szopy zalosny maly pojebancu

spadaj jacek! bosze gdzie sie podziali normalni ludzie:o!

Gość chlopak55555
jesli bym nie był zajety a w chwili obecnej nie jestem no ale wiadomo to mozna zmienic bardzo szybko, to w takiej sytuacji bym sie usmiechnal. czasem i ja sie usmiecham do dziewczyn :-) a co o tym mysle? nie wiem?? to chyba dobrze... trzeba jakos poderwac- zrobic ten pierwszy krok, trzeba jakos zaczac :P

no wreszcie chlopak 555 napisal cos tresciwie aczkolwiek tez jeszce to nie to co chcialam uslyszec..faceci maja zawsze lepiej bo do nich nalezy pierwszy krok a my tylko sie mozemy pzred nimi stroic i robic jakies akcje w stylu usmeichnac sie albo cos takiego...

mogę si wypowiadać tylko za siebie ciąg myślowy będzie pewnie miał następującą kolejność: 1. jest z czegoś zadowolona/ma dobry humor 2a. no tak wgapia się we mnie :O czy ona nie ma nic ciekawszego do roboty 2b. mogła by sobie przez okno po wyglądać a nie nabijać się z ludzi

a dlaczego w Twoim ciagu myslowym nie ma zadumy ze moze laska gapi sie na Ciebie i ze mzoe warto etraz by cos zrobic....he?dlaczego wy faceci jestescie tacy niesmiali i niemrawi? raz sie o mnie koles ocieral i gapil strasznie ale koniec koncow wysiadl na swoim przsytanku! a pzreciez mogl wysiasc ze mna i na przyst.mnie zagadac,no nie?ja sie pzreceiz nie ebde facetowi podkladac!