Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plezieś

Nie chcę być już Prezesem!!!!!

Polecane posty

Gość Plezieś

Poniedzialek Musze zmienic sekretarke. Skonczyla 19 lat. Za stara. Wtorek Dzisiaj zaczyna sie szkolenie w Kapsztadzie. Samolot do RPA nie chcial czekac na mnie 4 godziny. Polecialem do RPA z dachu mego biurowca smiglowcem. Sroda Podróz troche sie przeciaga. Miedzyladowanie w Paryzu. Faktycznie, to nie kasztany sa najlepsze na placu Pigalle. Czwartek Tankowanie w Kairze. Smiglowiec wypil 1000 litrów. Ja tylko 7. Naród nieuzyty. Kazalem by przyniesli do mnie piramidy. Nie chcieli. Podobno sa bardzo duze. A na zdjeciach maja tylko kilka centymetrow. Piatek Spotkalem kumpli w Kapsztadzie. Szkolenie jest O.K. Tankuja juz od poniedzialku. Sobota Kumpel z RPA ma urodziny. Jest prezesem kopalni diamentów. Dalem mu prezencie helikopter. Nie bede ciagnal zlomu z powrotem ze osoba. Niedziela Niestety szkolenie sie konczy. A zapowiadalo sie fantastycznie. Poniedzialek Prezes od diamentów obiecal mi w rewanzu sekretarke. Podobno jest ciemna. bo tam, wszystkie sekretarki sa ciemne. Dorzucili kilo diamentów. Fajny kumpel. Wtorek Powrót do kraju. Tym razem rejsowym samolotem niestety. Zadnego miedzyladowania. Sroda Rozpakowalem sekretarke. Okazalo sie, ze jest ciemna doslownie. Zmienilem wyposazenie biura. Wszystkie meble czarne. Czwartek Okazalo sie, ze kolorystycznie jest wszystko w porzadku, ale sekretarka zna tylko angielski i bantu. Zatrudnilem tlumacza. Wszystko pójdzie w koszty. Piatek Dzisiaj moje urodziny. Dostalem od Zarzadu nowy helikopter.Ten poprzedni miale juz rok. Sekretarka sie stara, ale mówi, ze paznokcie jej przeszkadzaja w pisaniu. Dobrze, ze nie przeszkadzaja w czym innym. Sobota Próbny lot nad Warszawa. Kazalem obnizyc Palac Kultury. Za bardzo przeszkadza w lataniu. Niedziela Jak to dobrze, ze dzis niedziela. Troche wytchnienia po tygodniu kieratu. A moze wziac urlop ? Poniedzialek Posiedzenie Zarzadu. Skandal. Chca mi obnizyc pensje o 10% - wychodzi, ze o 10 tysiecy. Jak ja zwiaze koniec z koncem? Nawet na paliwo do BMW nie starczy Wtorek Zmienilem Zarzad. Ten poprzedni byl juz stary. Mial juz rok. Sroda Delegacja zalogi. Ach jak ja tego nie lubie. Marudzili, ze od pól roku nie dostraja pensji. Jakby nie wiedzieli, ze ledwo wiaze koniec z koncem. Czwartek Delegacja z Chin. Gadaja troche niezrozumiale. Ale najwazniejsze, ze dali mi w prezencie nowa sekretarke. Ta czarna juz sie troche zuzyla. Skad ja wezme zólte meble? Piatek Troche klopotów z Chinka. Okazalo sie, ze zna tylko chinski. No i troche japonskiego. Skad ja wezme tlumacza? Chinka egzamin w lózku zdala celujaco. Nadal brak koncepcji w sprawie mebli. Chyba po prostu zmienie marmury w budynku na jasniejsze. Pójdzie w koszty. Sobota Praca prezesa nigdy sie nie konczy. Zrobilem uroczysty bankiet z nowym Zarzadem. Zamówilem TIR trunków. Starczylo. Pójdzie w koszty. A zlosliwi spiewaja: "Niech zyja nam prezesi przez szereg dlugich lat. Gdy prezesi pija w gorzelni wódki brak". Owszem z pierwsza czescia sie calkowicie zgadzam. Ale druga? - Oczerniaja na kazdym kroku. Niedziela Dzis tylko trzy slowa. Kac, kac, kac. Poniedzialek Gralismy z kumplami w pokera. Wygralem nowa sekretarke, podobno Rosjanka. No, kondycje to ona ma ... Tylko ze pobily sie z ta Chinka. Nie wiem o co, przeciez zaspokajam je obydwie. Ta nowa ma niestety podbite oko. Trzeba biedzie zalatwic L4, i pchnac ja na plastyke twarzy...Na szczescie nie bedzie z tym problemu, w koncu jestem szefem Kasy Chorych.

Gość marny żywot podszywacza
:o

Gość Plezieś
pisuard , zawód moich marzeń,miejski kibel to moje klimaty

Gość Plezieś
napisałem.Chcę zając się czymś co mnie pociąga-szalet miejski

Gość Plezieś
Nie widzę przeszkód...powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubickiej. Zajmuj się czym chcesz, Twoja to rzecz (jak JĄ masz).;):P:D:D

Gość Plezieś
wystarczy mi jeden ,nie sieć,czuję się tam jak w domu,ta woń,szum,czasem odgłosy pierdnięc,to mój żywioł

Gość Plezieś
marny żywot podszywacza Nie mam zamiaru się pod kogokolwiek podszywać. ;):) Piszę na własną kreskę..;):D

Gość Plezieś
IDĘ .Posiedzę sobie w kibelku,pospuszczam wodę.To poprawi mi humor :classic_cool:

Gość Plezieś
a skąd,lubię te klimaty 🖐️

Gość Plezieś
To o siedzeniu w kibelku, to poszywacz jakiś...niedorobiony..;):D Albo sam nie dorobił w kibelku i bredzi??:D

Gość Plezieś
nie kpij ze mnie ,podszywaczu.Jestem prawdziwy,pFf :d;)

Gość Plezieś
Taki przwdziwy jak koperta w email..;):D:D

Gość Plezieś
Pisz do tego drugiego, ja napisałem temat..a ŁÓN wlazł i biegunką się chwali..:D:D

Gość Plezieś
nie musisz ze mnie kpić tylko dlatego ,że moją ostoją,oazą jest kibel:( czemu ze mnie szydzisz? Poezja tez jest: moj szalecie moj jedyny pojdę do cię mimo kpiny i szydzenia tez zostawię z mej niewoli się wybawię

Gość Plezieś
brak mi weny tworczej,zaraz posiedzę w ukochanym kibelku i napisze prawdziwą Odę,[nie jakąs tam Mickiewiczowska.]sławiącą podniosłosć mojej oazy

Gość kurna wykasił moje pościdła
masz kryzys?