Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddds

co myslicie o dziewczynach w bialych kurtkach?

Polecane posty

Gość
z reguły wcale o nich nie myślę... względnie jeżeli akurat są ku temu powody mogę pomyśleć: \"o, ma białą kurtkę\"

Gość mam białą kurtke
nie puszczam się , nie jestem pustakiem itd. nie wiedziałam, że kolor kurtki o czym świadczy:o...swoja kupiłam bo mie się (uwaga uwaga): podobała :o

Gość ritaia
ja mam bązową? co o mnie powiecie? Kolor kurtki o niczym nie świadczy...:o idiotyczny temat.

ja tez lubie,,bialy\'\'kolor -mam 4 kurtki i dwa plaszczyki;-)biale i wcale sie tak szybko nie brudza;-)

Gość podziwiam i wspolczuje zarazem
ze sie zdecydowaly na taki kolor i czesto musza prac ta kurtke...

a podziwiam, bo lubie bialy kolor... Sama bym chciala miec rzeczy w takim kolorze... Ale zwykle wybieram w kolorach brudu: szary, brazowy - bo praktyczna jestem :O

tez tak myslalam o kolorach jak ty,,bo praktyczne\'\' ale majac 32 lata stwierdzam ze one sa NUDNE a nie praktyczne;-) a co mi szkodzi wyprac kurtke raz na tydzien? mam pralke,wode i za prad ja place ;-) teraz chce sie ,,wyrozniac\'\'a nie byc taka jak wszystkie,,praktyczne\'\';-)

Tylko, ze ja nie mam pralki. Troche by to meczace bylo co tydzien kurtke prac :D Poza tym takie pranie czesto zmniejsza zywotnosc kurtki. A do tego dochodza niespieralne plamy ;) Poza tym proszek woda i prad tez kosztuja :( Wiadomo to co trzeba wyprac, by bylo czyste to trzeba... Ale kurtka biala czesto bedac czysta wymaga odswiezenia koloru ;)

Gość do izaaOO
naucz sie ortografii, pisze się "żuje" gumę

Gość biała kurtka
a ja tez mam białą kurtkę, sportową z Nike i nosze ją do sportowych butów - nie sądze zeby to miało coś wspólnego z moim prowadzeniem się czy IQ....

Gość Abssin
a ja nosze czarne...i kurtki, i glany, i spodnie, i spodnice oraz sukienki................z wytesknieniem oczekuje na wypowiedzi 'bialych kurteczek' na moj temat :P PS - to, ze wyznaje szatana , juz slyszalam...prosze o cos oryginalnego :)

Gość matko ta iza to jakas
pseudointelektualistka, az mi sie sniadanie zwraca, dobrze ktos napisal, jak ktos jest wystarczajaca zdycsyplinowani to potrafi zadbac o wnetrze i zewnetrzne, a ocenianie ludzi po kolorze ubran czy wlosow, to dopiero szczyt intelektualnej glupoty

Gość matko ta iza to jakas
Abssin ja tez ubieralam sie kiedys na czarno plus wszystkie akcesoria stylu grunge, ale nie przeszkadza mi to teraz zalozyc butow na obcasie , spodnicy itp. mi tez nie podobaja sie biale kozaczki, ale kurtka moze byc, sama kiedys ocenialam po wygladzie i tez mialam takie osoby za puste laski, ale poszlo sie na studia i zobaczylam, ze rozni ludzie sa , a z dziewczyna w bialych kozaczkach jest sympatyczniejsza niz np taka w glanach

Abssin ---> Co za roznica jaki kolor kurtki? :D Ja bym wybrala jednak czarna - bardziej praktyczna :D Poza tym czesto jestem ochlastana przez samochody... na czarnej mniej widac :D A przeciez nie sciagne kurtki na srodku ulicy, skostnialabym na smiec w zimie :D

a co to ma za znaczenie, jaki kolor ubrania ktoś lubi? ja sobie ostatnio kupilam przepiękny czerwony płaszczyk, bo mi sie podobał szaleńczo :) a kurtki mam w róznych kolorach, fakt, białej nie mam, ale nie do twarzy mi w białym. więc, odpowiadając na pytanie w temacie: nic na ich temat nie myślę, do oceny ludzi używam innych kryteriów.

gdyby mnie bylo na to stac, to mialabym kurtki we wszystkich kolorach i maloby mnie obchodzilo co mysla ludzie na ten temat... najwazniejsze znalezc swoj wlasny, indywidualny styl, co jest dosc trudne w tych masowkach, ale zawsze da sie cos wymyslic....troche nowego troche starego i jest cos oryginalnego