Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooooor

Czemu mój kolega tak reaguje na mnie???

Polecane posty

Gość dooooor

Mam problem bo poznałam 2 lata temu takiego chloapka starszego ode mnie o kilka lat. I on zaczal do mnie zarywaC itp itd. i tak to sie stało ze kiedys doszlo miedzy nami do pieszczot i seksu. i pozniej zaszla pewna sytuacja i sie na niego obraziłam ale teraz juz normalnie z nim gadam i w ogole. Ale ja nie rozumiem czemu on jak mi nawet palcem dotknie w reke to mu odrazu staje. I to tak starsznie. czasem nawet jak sie na mnie popatrzy to mu stanie, nie wspominam juz cos ie dzieje jak sie do niego przytule albo cos w tym stylu. czemu on tak ma?????

Gość to chiba ja
bo go podniecasz:O

Gość kobieto puchu marny
z taka wiedza o mezczyznach co masz to powinnas do piaskownicy wrocic :)

Gość dooooor
dobra ja rozumiem ze jak chłopak złapie dziewczyne za pupe czy biuscik jaki kształtny i w ogole to jeszcze moze mu stanąć ale zeby mu stawał jak mni palcm tylko tknie albo zobaczy??

Gość zakochana w Koziorożcu
działasz na niego;)

Gość to chiba ja
moze ma chcice:P

Gość dooooor
nie ni widzę ale co on sobie mysli????????

Gość to chiba ja
a o czym facet mysli w 9% przez cala dobe? domysl sie:O

Gość to chiba ja
w 99% mialo byc :O:O:O

Gość dooooor
hehhehe ale szczerze....chciałabym z nim to powtórzyc....

Gość dooooor
mimo ze mam chłopaka, ale jakos tak czuje taki poped do niego wkoncu to on wlasnie mnie rozdziewiczył...

Gość to i ja się zapytam
też trochę na temat: mój ex jak się spotykamy prywatnie (u mnie na kawie) to mimo, iż się nie kochamy ma erekcję i to dosć wyraźną. O czym to może świadczyć? Brak wyżycia się seksualnego?

Gość to i ja się zapytam
pytam poważnie. Jak usiądę obok to widzę, że jego spodnie zacznająsię unosić. Nie działam tak na żadnego faceta (chyba), więc mnie to dziwi. A jak spróbuję się do niego przytulić (brakuje mi tylko przytulenia, bo mój "dyżurny przytulacz" płci męskiej wyjechał) to nie może powstrzymać rąk, a jego męskość jest dokładnie widoczna. No i generalnie jest podniecony jak cholera. Może głupio pytam, ale kiedyś tak nie było. Takich "efektów" znaczy ;) . znaczy kochaliśmy się kiedyś bez zobowiązań, jak byłam w nim jeszcze zakochana, ale to było ponad rok temu i teraz nawet nie mam ochoty. On natomiast przeciwnie. Nie wiem czym to jest spowodowane.

Gość do sprzedawcy slonca
a to,ze sie budzi z erekcja to znaczy, ze sie budzi z nia tylko przy dziewczynie czy codziennie tak ma ??

Gość to i ja się zapytam
może jakiś komentarz do mężczyzny? albo kobiety, która wie, co w trawie piszczy....?

Gość to i ja się zapytam
to mój ex. Z czego mam się cieszyć? Poza tym interesuję się dlaczego tak się dzieje.

Gość do sprzedawcy slonca
a na moje pytanie odpowiesz ;)

Gość to i ja się zapytam
hmm, znaczy nie robi tego, żeby mi coś pokazać, tylko... po prostu mu się podobam? I mogę spokojnie go kokietować bez obaw, że pomyśli sobie, że mam do niego coś więcej?

Gość to i ja się zapytam
To jeszcze 1 pytanie. Jeśli mężczyzna, który niedawno rozszedł się z wieloletnią miłością mówi, że często ma na mnie ochotę, a mimo iż śpi ze mną często w 1 łóżku nie ma erekcji, czy to oznacza, że zwyczajnie wciska kity, albo mu się nie podobam?

Gość to i ja się zapytam
Sprzedawco odpowiesz?;) Dla Ciebie to może głupie pytania są, ale ja poważnie pytam. Wiele mi też pomogą.

on tego nie robi to robi jego cialo... a w nocy kiedy nie ma erekcji to moze ma jakies zaburzenia.. albo po prostu nie podnieca sie... ale nad ranem powinien miec moze nie zawsze ale prawie zawsze... bo przez noc produkuje sie najewiecej testosteronu w organizmie..

Gość to i ja się zapytam
Czy możliwe, że to po tym rozstaniu tak ma? Przez przejścia psychiczne? Bo jeśli nie i zwyczajnie go nie podniecam to w sumie wiem na co się nastawiam tzn. nie wiążę z nim dalszych planów.

nom to moze miec podloze psychologiczne... ale zadko chyba u mezczyzn sie zdarza... tak naprawde chyba mozna wyczuc kto jak komu sie podoba podczas seksu... wtedy wychodzi wszystko tylko trzeba uwanie obserwowac :)