Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KURCZACZKA

CO MAM ZROBIC WEJDZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość KURCZACZKA

pracuje od niedawna w nowej firmie i tam pracuje chlopak ktory mi sie bardzo podoba,zaczal mi mowic czesc i sie usmiecha,ale nigdy nie gadalismy bo jestem niesmala,w dodatku rzadko sie widujemy bo on pracuje na innym dziale,i nie wiem co robic ,czy w ogole cos robic???:(a to wszystko przez moja niesmialosc

Gość poodnosze

Gość zakochana w Koziorożcu
też się uśmiechaj i mów cześć:) Idą święta, może jakaś impreza gwiazdkowa się szykuje u was z firmie? Jeżeli będzie chciał Cię poznać, to zrobi pierwszy krok:)

Gość KURCZACZKA
dzieki za rade,wsumie jak ja bym zrobila pierwszy krok to moglabym wyjsc na idiotke:(

Gość zdaniem*faceta
Podpowiem :) , w sklepie kup białą husteczkę i wyhaftuj na niej złotą nitką swój adres mailowy oraz numer gadulcowy i dohaftuj większymi literami 'własność np. Agatki' i przechodząc obok tego gostka przypadkowo upuść tę husteczkę na jego biurko albo podłogę, założę się z Tobą o koniak '*****' pięciogwiazdkowy , że gostek Ciebie odszuka :)

Gość KURCZACZKA
:D ciekway pomysl:)tylko chyba sie nie odwaze

Gość KURCZACZKA
dziewczyny maja z tym gorzej,ze jak zrobia pierwszy krok to moga wyjsc na idiotki:(

Gość KURCZACZKA
to w jaki sposob mam zroibc ten pierwszy krok???

Gość pooooodnosze

Gość KURCZACZKA
jestem bardzo niesmaial,dzisiaj jak go zobaczylam to zrobilam sie czerwona jak burak:Onienawidze siebie

Gość BellaMarie
Hello Kurczaczka. Miałam prawie identyczną sytuację. Spodobałam sie chłopakowi z mojej pracy - też z innego działu. Zauważyłam to i jakoś - nie wiedzieć czemu - zaczęłam się czerwienić, peszyć (jestem trochę nieśmiała). Chciał sie ze mną umówić, prawił mi komplementy etc. ale ja upracie odmawiałam. Źle podeszłamm do tematu. Reciez można z kimś pójścć, najwyżej jak nie wypali to więcej spotkań nie musi przecież być. Nie podobał mi się (nie był w moim typie), ale nawet go polubiłam (charakter). W końcu facet odpuścił sobie. Słyszałam,że ma dziewczynę i troche mnie to zabolało. Mogłam być nią JA :P Ja generalnie nigdy nie wychodzę z inicjatywą, może to błąd. Może daj mu jakis znak albo zagadaj (co ci zależy :)).. W każdym razie jak będzie chciał się z Toba umówić nie odmawiaj. Powodzenia