Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa dziewczynaD

igraszka losu

Polecane posty

słuchjcie opwiem wam historie moze nie jest zbyt lotna:P ale napewno pokazuje ze jednak los czasem ustrzega nas przed złem:D a wiec kiedys tam szalałam za pewnym kolesiem to ideał by sie wydawał przystojny inteligenty naprawde wart zainteresownia ... ni i jakos tam kiedys sie poznaliamy wydawało sie ze wpadłam mu w oko ja wprost w 7 niebie ze był mna zainteresowany no ale niesety gdy nasz znajomosc sie rozwijała ja udawałam niedotepna:P moja kumpela w przypływie alkoholowego słowotoku zaczeła mu gadac jaka to ja jestem super ze mi sie on podoba zaczeła sie z niego zlewac i gadac rozne bzdury itd .koles lekko spanikował i tyle go widziałam:P a teraz sie dowiedziałam ze taki ideał to niego nie jest ze babiarz ze lowelas z niego ze był kiedys z laska 2 lat i w tym czasie zapłodnił inna laske ale ona usuneła ciaze jednym słowem ideały siegneły bruku a wniosek mi sie taki nasunał ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:D dodam ze ostro sie wtedy z kumpela pokłociałam i było mi przykro ze taki facet mi przeleciał kolo nosa a jednak los był mi przychylny:D:D

ee nikt nie powie ze fajna sprawa:d i łud szczescia wiecie co zawiedliscie mnie:P

ta jakbym napisała ze mnie puscił kantem i cierpie to chetnych do wypowiedzenia było by wiecej>:D

dziekuje za wypowiedz juz jej podziekowałam:P

poprostu musiałam sie z wami podzielic :D a historia nudna ale jak wiele wyjasniaja!! pewnie bym sie zakochała szybko została kopnieta w dupe zdradzona a takto jeden przypadek sprawił ze mnie to omineło:D

poprostu musiałam sie z wami podzielic :D a historia nudna ale jak wiele wyjasniaja!! pewnie bym sie zakochała szybko została kopnieta w dupe zdradzona a takto jeden przypadek sprawił ze mnie to omineło:D

wiecie chodzi o to ze pewnie bym sie zakochała potem została oszukana zdradzona i zostawiona a takto wiem ze nic nie straciłam mozna by powiedziec ze mam farta

farta to byś miała jakbyś trafiła szóstkę a tak to co najwyżej możesz mówić o dziwnym zbiegu okoliczności