Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrytaaaa

jak mu powiedzieć o tym, że....

Polecane posty

\"Jeżeli ktoś wie, czego chce, to to robi, komiczne. A nie siedzi w pracy, której nie znosi i która jest nudna i urozmaica sobie czas opowiadaniem o swoich wyobrażeniach na forum dla kobiet...\" a skąd takie wnioski?? :D:D:D

Gość ja nie bardzo wiem jak
komiczne, probujesz dorabiac ideologie do zwyklego cynizmu... tak tak, życie na skróty, czysty konsumpcjonizm nie oceniaj wszystkich jedna miara, nie genralizuj, nie zachowuj sie jakbys znal osobiscie wszystkich ktorzy "trzymaja cnote dla tej jedynej" , jakbys znal kazdy krok wszystkich kobiet ktore sa dziewcami do 30tki itd bo to po prostu jest glupie, nie jestes bogiem i jesli wydaje ci sie ze pozjadales juz wszystkie rozumy bo masz AZ 30 lat.... to co planujesz robic przez reszte swojego zycia? wegetowac? panie DOROSLY? takich "doroslych" chlopcow ktorzy maja przede wszystkim wymagania sa ostatnio tabuny...

mam 34 lata - nie musisz mnie odmładzać :P oraz - ja mam wymagania bo duzo daje dlatego duzo oczekuje... i bardzo ciekawą postawę prezentujesz... mnie krytykujesz za generalizowanie, a sama wrzucasz mnie do wora robiąc dokładnie to samo, tylko w jeszcze ostrzejszej formie :D:D u kogoś dostrzegasz igłe a u siebie wideł nie widzisz oraz - czy ja użyłem słowa "wszystkie"??? nie - napisałem, że znam kilka.... ale z tej przyczyny, nie miałbym ochoty sprawdzać kolejnej... tak jak napisałem - kobiety uwielbiaja przez całe życie poświęcać sie dla jakiegos nieokreslonego wyższego celu... udręka i znój uwzniasla Was - czujecie sie wtedy takie wspaniałe.... myśl, że bedziecie z facetem, ktory moze sie kiedys dla Was zmieni powoduje umysłowe paroksyzmy rozkoszy... ja wolę łatwiejszą drogę i tyle... ale ty, jako osoba o podobno szerokim światopoglądzie, ciągle mnie piętnujesz za to :P:P

co Ty w ogole opowiadasz... :O generalizujesz na maksa...nie bede Ci tego udowadniac bo to zbyt oczywiste i nie chce mi sie po prostu czytac ponownie wszystkich Twoich wypowiedzi tutaj... Poza tym chyba jetes wystarczajaco inteligenty by wiedziec ze nie trzeba napisac "wszyscy robia cos tam" by uzyskac efekt generalizacji, prawda? mile, male manipulacje moze i "wrzucam cie do jakiego wora", ale robie to na podstawie Twoich wypowiedzi "prezentujesz" sie na tym forum od dawna, pelen cynizmu, zlosci i pychy nic Ci nie poradze na to, ze wlasnie takie wrazenie na mnie robisz... ja tam dla nikogo sie nie poswiecam... wiec mnie te "madrosci" nie dotycza ps. 34 to tez niewiele, szczegoly ps2. tak naprawde lubie czasem czytac to co piszesz, uwazam ze jestes nieglupi... ale chyba brakuje Ci jakiejs samokontroli, jakiego bata ktory czasem sprowadzilby Cie na ziemie i pokazal ze zycie nie czarno-biale spadam juz stad

nie wiesz, że nie trzeba pisać \"moim zdaniem\" oraz \"ja nie zamierzam\" żeby potwierdzić, że to moje podejscie i moje zdanie... wypowiadam swoją opinie i piszę o swoich pragnieniach... oraz o swojej awersji do dziewic... nie piszę w imieniu całej populacji, tylko swoim naprawde nie znasz pojęcia słów dorozumianych?

oj... męczysz oto niektóre z Twoich generlizacji: "wielu woli dziwice, bo mają straszne kompleksy..." "faceci wiedzą czego chcą' "kobiety są cudowne i strasznie miękną gdy facet opowiada im o takich swoich "zasadach"....a gdy je potem złamie akurat tylko dla niej są w 7 niebie..." "niestety, ale za znamienitą większością tzw wyższych wartości kryją sie kompleksy lub małe żałosne gierki..." "a jacy są ci panowie z wyższymi ratościami, ktorzy perorują o nich tak chętnie...Poczytaj to forum - co drugi post jest o takim...a pisze go skrzywdzona kobieta...' "ale wiem, ze kobiety kochają komplikować sobie życie i potem płakać , pytając "czemu tak jest i czemu na takich trafiają"... "kobiety uwielbiaja przez całe życie poświęcać sie dla jakiegos nieokreslonego wyższego celu... udręka i znój uwzniasla Was - czujecie sie wtedy takie wspaniałe.... myśl, że bedziecie z facetem, ktory moze sie kiedys dla Was zmieni powoduje umysłowe paroksyzmy rozkoszy..." chcesz zeby Twoje wypowiedzi nie byly traktowane jako generalizacje? wysil sie i pisz przed zdaniem "uwazam, ze"... najwyraźniej zdania "dorozumiane" nie zdają sprawdzianu :P a w ogole to co mnie to obchodzi ;) czlowiek wszystko zrobi zeby nie pracowac .... grr

Skrytaaaa, nie mogę stwierdzić, czy Twój facet będzie zachwycony czy przeciwnie, ale sądzę, że najlpiej będzie jeśli powiesz to normalnie i szczerze, że z facetem jeszcze tego nie robiłaś ;) A czy masz wobec tego jakiekolwiek doświadczenia, niech się domyśla, chyba że sama mu powiesz ;)

\"chcesz zeby Twoje wypowiedzi nie byly traktowane jako generalizacje? wysil sie i pisz przed zdaniem \"uwazam, ze\"... najwyraźniej zdania \"dorozumiane\" nie zdają sprawdzianu a w ogole to co mnie to obchodzi czlowiek wszystko zrobi zeby nie pracowac\" liczę na inteligencje intelokutorów :) oraz podaje przykłady ze swojego otoczenia... to jak mam pisać inaczej - jesli xxx osob ktore znam, lub o ktorych słyszalem miała takie a nie inne wypadki to sie na nich opieram... zakładajac oczywiscie, ze wyjątki, zapewne dosc liczne, występują... skoro spotykam takie przypadki, to nie chce mi sie sprawdzac na własnej skórze, bo lepiej uczyć sie na cudzych błędach - nieprawdzaż? pisze o swoim otoczeniu, bo ewentualne partnerki, tez raczej będą pochodzic szeroko pojętego mojego otoczenia... oczywiscie piszę sobie na zimno o swoim zdaniu na ten temat... bo istnieje mozliwosc, że mnie miłość tak yebnie, że rzuce w kąt wszelkie sowje opinie... ja to umiem rozdzielić...

Gość moim zdaniem to się nie
komiczne, uświadomię Cię, ze jak się znajdzie porządnego faceta, to nie ma żadnej udręki:) Przynajmniej ja takiej nie zaznaję, ani nie zaznałam. Nie muszę się też poświęcać, właśnie dlatego, że nie muszę robić czegoś, na co nie mam ochoty. I dla mnie też się nikt nie musi poświęcać, co mnie niezmiernie cieszy. I nie jestem uduchowiona:O Po prostu w życiu posługuję się rozumem, który mi mówi, żeby ludzie kompletnie innych ode mnie omijać szerokim łukiem i nigdy nie wiązać się z nikim, kto mnie nie rozumie i kogo ja zrozumieć nie potrafię. Skutkuje.

\"komiczne, uświadomię Cię, ze jak się znajdzie porządnego faceta, to nie ma żadnej udręki\" mnie nie musisz uświadamiac... uświadom te \"mundre\" kobiety, ktore daja kolejne szanse psycholom, bo \"on jest taki ciekawy\" i \"on sie dla mnie zmieni\" i tak przez kilka lat

moim zdaniem to sie nie .... wypowiadasz moje mysli ;) Komiczne wcale zeby byc dziewica nie trzeba byc ani wierzacym (choc dla wielu dziewczyn wlasnie to stanowi podstawe tej decyzji ) ani jakas szara myszka :O po prostu sa dziewczyny ktore czekaja nawet nie na tego jedynego do slubu, bo tez bym tak nie chciala :O ale na tego ktory bedzie zaslugiwal na to wszystko !! to znaczy nie omami tylko slowem i pieknymi slowkami, ale bedzie rowniez pokazywal czynami,ze mu zalezy na czyms wiecej a nie tylko na seksie ...

moim zdaniem to sie nie .... wypowiadasz moje mysli ;) Komiczne wcale zeby byc dziewica nie trzeba byc ani wierzacym (choc dla wielu dziewczyn wlasnie to stanowi podstawe tej decyzji ) ani jakas szara myszka :O po prostu sa dziewczyny ktore czekaja nawet nie na tego jedynego do slubu, bo tez bym tak nie chciala :O ale na tego ktory bedzie zaslugiwal na to wszystko !! to znaczy nie omami tylko slowem i pieknymi slowkami, ale bedzie rowniez pokazywal czynami,ze mu zalezy na czyms wiecej a nie tylko na seksie ...

ale ja nic nie wpsomniałem tutaj o wierze... tylko o tym, że kobiete muszę poznać pod kazdy względem, zanim się z nią nie zwiąże... kiepski sex rozwali kazdy związek... nie chce spedzac życia przy boku kolezanki, z ktorą łącza mnie tylko wspolne zainteresowania i mieszkanie

Ja sie z Toba zgadzam,ze kobiete trzeba poznac w kazdej sytuacji i tez sytuacji sexu dla mnie to ejst oczywiste i do slubu nie bede czekac :P ale to nie o to chodzi,zeby isc z facetem po miesiacu do lozka :O I dziewica dziewicy nie rowna ;)

Gość retrox
wszystko ok, tylko jedna uwaga: "po prostu sa dziewczyny ktore czekaja nawet nie na tego jedynego do slubu, bo tez bym tak nie chciala ale na tego ktory bedzie zaslugiwal na to wszystko !! " tak jest, ale do pierwszego razu, a pozniej to juz "z gorki", czyli jak nastepuje zmina partnera to juz sie nie czeka rok, tylko miesiac, albo i tydzien :o juz nie ma mowy o zadnych wartosciach :o

retrox a skad Ty jestes tego pewny ???? Poza tym ja bym chciala,zeby ten pierwszy byl mimo wszystko tym ostatnim,co sie raczej pewnie nie zdarzy, bo to sie zdarza rzadko :( a poza tym tez nie wyobrazam sobie czekac roku, bo jestem juz na to po prostu za stara :O w takie gierki to mozna sie bawic jak sie ma 18 lat :P

Gość retrox
widze i slysze :o , mozna by powiedziec ..."nie warto byc pierwszym" ... ale nie powiem tego.

Gość nie wstydź się

Gość nie martw się...
tez bede mieć kiedyś taki problem (jeżeli chodzi o poweidzenie Mu tego) na razie nie rzejmuje się bo to nie ten etap znajomości...(a równiez mam 24) mimo wszystko nachodzą mnie czasem takie mysli, jakie prezentuje Komiczny - że nie dla wszystkich to jest atut, chodź nie zgodzę się, że na swojej seksualnosci buduje sie swaitopogląd - będac w tym wieku ma sie go juz zazwyczaj ukształtowanego - bo jesli nie to swiadczy o jakimś rozchwianiu emocjonalnym..

Gość 00010111
Dyskusja na poziomie. Zastanawiam się dlaczego niewielu ludzi potrafi być sobą, mieć jakieś zasady. Czytając większość topików to można dojść do wniosku, że ludzie nie mają zasad albo łatwo je zmieniają.

Gość 00010111
cd. a tutaj widać, że ludzie z zasadami rzadko tutaj wpadają ;)