Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SffireQ

dziwny chłopak... /

Polecane posty

Gość SffireQ

siemka! przedstawie wam problem i powiedzcie co o tym myslicie oki... jest facet ktory zaprosil laske do kina... kilka dni pozniej zaprosil ja do baru... jak ją odprowadzal pocalowal ja namietnie i nie raz... a po kilku dniach napisal jej ze chce zeby zostali przyjaciolmi.... spotykali sie i do nieczego nie dochodzilo... az w koncu na ostatnim spotkaniu koles znowu ja pocalowal i chcial nadal zeby byli przyjaciolmi, ale.... zeby nadal sie spotykali calowali itp. ... powiedzial jej ze mu sie podoba pod wzgledem wygladu i charakteru ale nie ma miedzy nimi chemii facet ma ponad 25 lat i twierdzi ze nie jest gotowy na zwiazek... co myslicie o tym facecie??

Gość anusia88
to nei jest facet ale facecik chlopczyk :) nie dojrzaly psychicznie ;p

Gość anusia88
to nei jest facet ale facecik chlopczyk :) nie dojrzaly psychicznie ;p

Gość matylda 18
nie wie czego chce :| oby tylko się nie bawił.... booo :D

Gość ssek
dokladnie! nie wie czego chce albo w ta albo w druga bo to bez sensu tracic czas

chce ją tylko do łóżka, bez zobowiązań. Bardzo niebezpieczne dla kobiety, bo jak się zakocha - powie, że nic nie obiecywał. Nie polecam. Wóz albo przewóz

Gość .ulicznica.
popieram "wirtualnie" niekoniecznie dla kobiety niebezpieczne - niebezpieczne dla propozycjobiorcy - bo ten, kto propozycję daje, raczej jest zdecydowany na ten model relacji ja bym sie w to nie bawiła; juz teraz widzisz, że namieszał ci w głowie, jak sie zakochasz, bedzie jeszcze gorzej

Gość dsnlnflbn l n
jak przedmówczynie, albo ma dziewczyne

Gość baracuda
no wiesz... frajerow nie brakuje ale teraz znalesc normalnego faceta to trzeba miec szczescie kazdy idzie na latwizne