Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jakich wiele

czy jest jeszcze szansa?

Polecane posty

wiem, że jest wiele topiców o podobnym temacie.. będę jednak wdzięczna gdy ktoś spróbuje mi coś poradzić. Odszedł ode mnie facet, z mojej winy (zawiodłam go trochę swoim zachowaniem). od tej pory nie odzywa się, unika mnie, minęło kilka miesięcy. czy mogę go jakoś odzyskać? Bardzo się kochaliśmy (ja nadal kocham) byliśmy razem cztery lata, mieliśmy wspólne plany. On teraz zamknął się w sobie i wiem że ma do mnie żal, obwinia mnie o to, co się stało.Co on czuje do mnie teraz to wiem, ale nigdy nie powiedział, że mnie nie kocha, chociaż pytałam. Od tej pory minęło kilka miesięcy. Co moge zrobić? byłyście w podobnej sytuacji?

jesli nikogo nie ma i cierpi to znaczy ze może troszkę mu jeszcze zależy i jest szansa.tym bardziej zę 4 lata to spory kawał czasu . spróbować zawsze mozna. nei znam sytuacji i nie wiem co mu takiego zrobiłaś ale jeśli będzie w stanie wybaczyć Ci to czym go zawiodłaś i dać Tobie kolejną szansę to myślęże wam się ułoży i tego Tobie zyczę ;-)

Gość zalezy co zrobilas
nie od tak zrywa sie zwiazek 4 letni

złożyło się na to wiele sytuacji, miał sporo naprawdę poważnych problemów. Sam chciał je rozwiązać, nie chciał mnie mieszać. Nie potrafiłam wtedy tego zrozumieć, zaczęły się kłotnie, pretensje z mojej strony. Powiedziałam wiele słów których teraz żałuję. Nie potrafiłam mu wtedy okazać cierpliwości i wsparcia. Wiem, że go zawiodłam.Nie byłam przy nim kiedy tego potrzebował. Nawet nie powiedział mi w twarz, że odchodzi po prostu urwał kontakt. Podobno nie chciał żebym cierpiała.. Ale co z tego? Co mogę zrobić?