Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

dlaczego bolą mnie jajniki jak biorę tabletki anty.

Polecane posty

Gość lena 1985

Biore drugie opakowanie yasminelle, dzis wzieąłm 13 tabletkę. Od 3 tabletki drugiego opakowania ciagle bolą mnie jajniki. Czemu? Co to może oznaczać?

Gość gosiaczek 85
może złe bierzesz?

ze chyba są za słabe. też to tam a jestem przy końcu 2 op. harmonetu. więc pojde je jakos za tydzien zmienic..... dodatkowo przytylam 3 - 4 kg... ; /

Gość lena 1985
biore je o stałej porze, nie miałam zadnych wymiotów i biegunek. Co to oznacza ze sa za słabe? Czy nie zapewniają antykoncepcji? A ja kochałam sie z moim facetem, kurde boję się....

Gość lena 1985
czy tylko ja mam taka sytuację, cholera jasna juz psychicznie nie mogę...czy ten ciazowy jest wiarygodny jak bierze sie tabletki anty.

nie denerwuj ię! że sąza słabe to oznacza że nie trzymają cyklu.niekoniecznie to oznacza że nie działają. zapisz siędo lekarza powiedz o bólu jajników. może być też tak że dopiero przyzwyczajasz się do tabletek, twój organizm po prostu tak na nie reaguje. co do testu to tabletki nie mają na niego wpływu. ale spokojnie jeśli jest tak jak piszesz to nie jesteśw ciąży, a w każdym razie ryzyko minimalne.

Gość lena 1985
dzieki, mam nadzieje ze bedzie ok, tak bardzo sie martwie. wczoraj siedziłam z kalendarzem, liczyłam kiedy mogły byc ewentualne dni płodne, kiedy kochałam sie z facetem, próbowałam sobie przy[pomniec wszystko co mogłoby w jakis sposob wpłynac na skutecznosc anty i nic nie znalazłam. marwti mnie tylko to ze uprawialismy seks juz w dni płodne, i ze przy pierwszym opakowaniu nic mnie nie bolało a przy drugim zupełnie odwrotnie, jutro bede u lekarza

hej hejnie zapędzaj się jak się bierze tabletki to nie ma dni płonych! to jest podstawowa informacja! jeżeli tabletki miałyby miećosłabionąskuteczność i przez przypadek mogłoby do niej dojść to twoje wyliczenia na nic się nie zdadzą bo to mogłoby mieć miejsce każdego dnia. a tak poza tym to dni płodnych nie wyliczasz a obserwujesz, ale teraz, jak jesteś na antykach, to to i tak nie ma znaczenia. spokojnie!

Gość lena 1985
to znaczy ze tak naprawdę nic nie moge przewidziec...trudno sie myśli w takich sytuacjach optymistycznie...mam nadzieje ze nie doszło do jajeczkowania...

Gość lena 1985
moze ktos jeszcze cos na ten temat wie. głownie wszyscy mmisza o tym zze im nieddobrze, ze boli głowa, nogi rece, widac zyły, ze sie przyttyło lub schudło ale nie znalazłam na forum nic o bólu jajników...