Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikkkkkkkkk

pytanie odnosnie sprzedaży dolarów

Polecane posty

Gość pytajnikkkkkkkkk

czy teraz oplaca sie sprzedac dolary czy czekac ich kurs jest nizszy czy w ogole bedzie jeszcze drozal dolar ???

Gość kantorkowa
Pracuję w kantorze, i rzeczywiście dolar nigdy nie stał tak nisko. Prawda jest taka, że nikt tak naprawde nie wie czy sie jeszcze podniesie, czy nie. Sytuacja jest beznadziejna. Mamy większą ilość dolarów, które kupowalismy od klientów po wiele wyższej cenie, teraz, cena ze sprzedaży jest niższa niż ta po której je kupowaliśmy. I też nie wiemy czy sprzedawać, czy poczekać bo może podskoczy. Ogólnie to wszystkie waluty pospadały, ale dolar najbardziej stracił, złotówka sie umacnia. Trzeba być wróżką by wiedzieć co zrobić.

Gość kantorkowa
aha, nie wiem czy wiecie, że niektóre kantory nie przyjmują dolarów. Boja się wtopić, ale maja takie prawo. My przyjmujemy ale nie da rady ponegocjować ceny przy wiekszej ilości, strach je brać, po drugie nie ma na nie kupca i forsa zamrożona.

Nie ma szans, żeby dolar się podniósł. Może jakieś krótkotrwałe małe korekty, ale generalnie poleci jeszcze ostro w dół.

Gość a ja sie ciesze
z takiego spadku bo dzieki temu za grosze kupie wymarzonego laptopa:)

Gość a gdzie te tanie laptopy
rozdaja??:P wymarzony laptop dla mnie to kosztuje ze sto baniek ale jak mi takiego zalatwisz za grosze to chetnie wezme:P

Gość jutro moze byc za pozno
moze wzrosnie, podobno jest mocno wyprzedany