Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww

CZY WASZ MEZCZYZNA PRZY SEKSIE ORALNYM JECZY??

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww

jak wyzej.. czy oddaje jakies dzwieki...? moj cichutko pojękuje ale czasami w ogole, widze to tylko po jego odruchach ze dziala, no i po efekcie koncowym... jak jest u was?? jak zachecic go by jednak zaczal "jeczec"?

My z reguły zachowujemy się cicho podczas seksu i orgazmu bo nasz orgazm jest duuużżżo słabszy niż wasz.Dopiero po jakims czasie moja dziewczyna zapytała się mnie dlaczego nie jęcze i ona chce bo to ja podnieca wiec zaczałem Porozmawiaj z nim i mu powiedz zeby jęczał bo to ciebie rajcuje

Gość do auuutorki
moj jak go miąłam to od czasu do czasu pojękiwal - tak normalnie jak ssałam jego fiutka to nie a jak bralam go całego do buzi tak do gardła aż to wydawał piekne dźwięki ahhhh fajne

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
do jakiś tam facet, hmm ale jeczysz zmuszajac sie do tego?? czy ot tak?? wiesz.. ja np uwazam ze jeczac bardziej odczuwa sie przyjemnosc... wy faceci tak nie macie?? chyba sam tez wolisz, jak slysysz ze Twojej dziewczynie dobrze, gdy ja piescisz?:P do auuutorki - a biorac jego calego penisa do buzi, nie dlawilas sie? u mnie sa takie odruchy