Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje kremu

Tani i dobry krem nawilżający...znacie???

Polecane posty

Gość poszukuje kremu

Mam cere suchą i przy mrozach często łuszczy mi sie skóra a do tego piecze. Znacie jakiś w miare tani i dobry krem nawilżający? Dodam że mam 19 lat i nie potrzebuje dodatkowo przeciwzmarszczkowego.

Gość niebieska nivea

upupupupup!! podłaczam sie do pytania^^ ;) tylko żeby miał jak najmniej chemiii.... nie antybakteryjny, ale nie zapychający.... do cery podobnej jak załozycielka topiku, również młodej doradżcie!! proszę ;>

Gość poszukuje kremu
Właśnie,zapomniałam dodać żeby nie zapychał :-) Tak jak poprzedniczka :-) Podnosze

Gość ja też ja też
up! ja też takiego szukam....tylko żeby sie po nim nie świecić jak latarnia morska...!

Gość polecam zatem
polecam zatem polskie kremy są tanie i nie ociekają chemikaliami świetne są z zawartością wyciągów z kwiatów(jest taka cała seria "kwiaty polskie"-rewelacyjna), ziół albo ogórków alg itp dobre produkuje ZIAJA, POLLENA EVA, BIELENDA, jak mi się jeszcze jakieś przypomną to napisze

Gość poszukuje kremu
Nivea i wazelina zapycha pory :-( A jak jest z ziają? szybko sie wchłania? Nie zapycha?

Gość polecam zatem
polecam zatem polskie kremy są tanie i nie ociekają chemikaliami świetne są z zawartością wyciągów z kwiatów(jest taka cała seria "kwiaty polskie"-rewelacyjna), ziół albo ogórków alg itp dobre produkuje ZIAJA, POLLENA EVA, BIELENDA, jak mi się jeszcze jakieś przypomną to napisze

Gość polecam zatem
jest kilka rodzajów tych kremów jak sobie wybierzesz lekki i nawilżający to Ci nic nie zapcha.. radze unikać nawet półtłustych

Gość polecam zatem
w zimie skóra jeszcze bardziej się natłuszcza i niemiłosiernie błyszczy więc mimo wszystko nie polecam cięższych kremów... osobiście uważam że to nie krem czyni cuda tylko puder sypki pozdrawiam

seria \"Kuracja dotleniająca\" Soraya, cała. Lekka, dobrze się wchłania, świetna pod makijaż. Cena bardzo niska, efekt świetny. I nie uczula - regularnie do niej wracam, no i trzy razy koiła mi cerę po cudach z wyższej półki /po których przez dwa tygodnie skóra wyglądała świetnie, a potem koszmarna wysypka/ :O

Gość polecam zatem
świetna jest w/w maseczka dotleniająca ale po kremie nos sie blyszczy

nawet popudrowany? :P To trzeba chyba zainwestować w dobre bibułki matujące?

Gość poszukuje kremu
Dziękuję Wam za odpowiedź. Spróbuj Waszych rad.

Gość poszukuje kremu
Miało buc spróbuje:p Pudrów sypkich nie używam bo one uwidaczniają mi schodzącą skóre :-(

Gość polecam zatem
złego kremu nawet puder nie pokona :PP

Gość poszukuje kremu
być :p Kurde,znowu się pomyliłam,a to dalego że szybko pisze :-)

wiesz, z kremem jak z dietą albo ćwiczeniami. Mnie akurat po kremie dotleniającym nigdy nos nie błyszczał i jestem pewna, że jest dobry. Ale każda cera reaguje inaczej, więc Autorka i tak będzie musiała sprawdzić sama :)

Gość poszukuje kremu
A gdzie tą serie z Soraya moge kupić? W Rossanie będzie?

tak, jest w Rossmanie. Możesz również sprawdzić Kurację nawilżającą Soraya Beauty Ceator Lasy Deszczowe, używałam maseczki, likwiduje łuszczenie po katarze i klimatyzacji. Z dobrych i tanich nawilżających jest też Melissa - dla mnie trochę za lekka, ale dla Ciebie może być w sam raz. Dobranoc :)

Dobry krem nawilżający to np. Tilia Studio , kosztuje ok. 5zł za 50ml słoiczek, można go dostać między innymi w drogeriach Natura, ale jest również w małych drogeryjkach. Inny przykład dobrego kremu to Soraya Mleko i Miód - krem odżywczo-nawilżający można powiedzieć, kosztuje ok. 7zł za 50ml. Można go kupić np. w Carrefourze, drogeriach Natura, jest ogólnie dostępny w sklepach kosmetycznych. Oba kremy mają lekką konsystencję, nie powodują przetłuszczania skóry i błyszczenia.

Fakt, nawilżającą Tilię też kiedyś kupowałam w aptece, była dobra. Chyba lawendowa, czy miodowa?

Gość poszukuje kremu
No to wybiore sie jutro na zakupy :-) Dzięki dziewczyny

Nie wiem jak zdefiniować tę Tilię - na opakowaniu pisało po prostu, że to krem nawilżający, ale coś mi się zdaje, że chyba był to ten miodowy. W fioletowym słoiczku. Bardzo dobrze nawilżał, a co najbardziej mnie zdziwiło to fakt, że matował mi strefę T. Jedyne co mi nie pasowało to zapach - jak dla mnie zbyt intensywny.

Gość niunia_malunia
Polecam kremik Hipp w tubce (ale ten lekki- nawilżający). Skład nie jest idealny, ale z kremów dostępnych na rynku zdecydowanie pozytywny. znajome polecają też kremik z cynkiem Babydream produkowany dla Rossmana.

Gość czikittaa23
a ja Ci moge polecic bardzo fajny krem iwostin poltlusty, albo aa help poltlusty. swietne na te pore roku cena tego pierwszego to ok 19 zl za 75ml a drugiego ok 15 zl za 50ml