Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bzik

guz na wargach sromowych

Polecane posty

z dnia na dzień pojawił mi się guz na wardze sromowej, jestem przerażona bo jest bardzo duży ( większy od wiśni), nie mam pojęcia co to jest i czy ma to związek z tym że mam właśnie miesiączkę, help me!!!!!!!

Gość gosiaczek 85
może to jakiś grzyb?

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa5
a moze od golenia ci sie tak zrobilo?czasami jak sie goli to taki pryszcz/guzek tam wyskakuje. cholernie boli przy wyciskaniu ale sprobuj od czasu do czasu ponaciska/poddusic. za pare dni powinien wtedy peknac! mi sie tez kiedys taki duzy zrobil

Gość gosiaczek 85
jezu wiekszy od wiśni:|

Gość DESZCZOWA PIOSENKA
to jakiś wrzód i tyle, tez czasami miewam, boli jak cholera, ale to z czasem pęknie

Gość ssek
idz do gina bo moze to byc jakis czop ropny znajoma mojej kolezanki miala takiego guza ropnego,ze wzieli ja na pogotowie i musieli naciac i wyciskac ta rope bo doprowadzila do tego zeby urusl na tyle,ze nie dalo sie nic innego zrobic:] swoja droga zrobilo jej sie to od czestego golenia sie...

Gość mexican
przemyj to jakims spirytusem salicylowym i poczekaj az sie zrobi czubeczek do wycisniecia i wtedy bardzo delikatnie,tamponikiem nasączonym spirytusem,zeby odkazic to miejsce,spróbuj wycisnac.powinno byc ok