Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel XX

Do kobiet- czy lubicie, jak mężczyźni pieszczą Wasze piersi?

Polecane posty

Żałuję, że po latach, piersi mojej Pani stały się mniej wrażliwe. Nie tak, jak dawniej. Zdażał się jej orgazm od pieszczenia języczkiem sutek. Teraz też lubi, gdy je pieszczę i robi się całkiem miło, ale to nie to samo. Czy jest możliwe, by wrażliwość piersi wzrastała z wiekiem? Czy np. po 40. lub 50. może tak się stać? Jak mają to dojrzałe panie?

Gość darshan
Ze mną jest chyba coś nie tak.... pieszczoty (nawet piersi) mojego faceta nie podniecają mnie....jesli coś to gilgoczą...jestesmy ze sobą całkiem długo, a w dodtaku przykro mi, gdyż wiem jak bardzo on sie stara by było mi dobrze

Gość Gragamel_XX
lubicie?

Gość gość
Uwielbiam mieć ssane cycusie.Mój facet jedną rękę kładzie mi pod głowę i kula jeden sutek pomiędzy palcami,a drugi mocno ssie,do tego drugą ręką robi mi palcóweczkę.Po paru minutach mam odlot niesamowity.Krzyczę aż mnie sąsiedzi słyszą.

Gość gość
cuddy nie jestem przekonana czy on to przeczyta po ponad 7 latach ktos trupa podniosl a wy piszecie jak te debile, patrzcie na daty

Gość gość
Kocham jak chłopcy liżą do końca dnia moje sutki

Gość gość
A jakie masz cycki?

Gość gość
Srakie

Gość gość
A ja nie lubię,delikatnych pieszczot,jakiegoś ssania sutkow . Drażni mnie to czyt. wk*******.a

Gość gość
Może nie trafiłaś na takiego który by pożądane ciebie dopieścił

Gość gość
Pewnie lubisz gdy na drugi dzień nie możesz piersi dotknąć

Gość gość
Ja uwielbiam i jeszcze jak delikatnie przygryza.

Gość gość
Ubóstwiam ,piersi to mój fetysz uwielbiam je ssać przygryzać pieścić lubię ich widok w pozycji na jeźdźca

Gość gość
Dobrze zrobiony masaż relaksuje kobietę a i facetowi dostarcza wizualnych przyjemności. :-) .

Gość Sandrraa99
Sama bardzo lubię jak facet zajmuje się moimi piersiami, są bardzo delikatne i podatne na dotyk więc szybko zaczyna to na mnie działać ;>

Gość gość
Śliczne są i jakie milutkie w dotyku. Kobiety są kochane, wiedzą jak poprawić nam humor i samopoczucie. ❤

Gość naj

Pewnie ze tak lepiej moim niz by sie mial interesowac  cyckami jakies innej . uwielbiam jak caluje mnie ponich i jezykiem drazni sutki wywolujac ich erekcje wtedy robie sie mokra dostaje gesiej skórki na cipce  i jeza mi sie wlosy na wgorku lonowym

Wiadomo, są też fajne ozdoby na sutki, nago tylko z takimi gadżetami wygląda się świetnie

Gość Sxxhuinv

czasem gdy mój facet zaczyna sie do mnie dobierać drażni mnie gdy tylko koncentruje sie sie sutkach. Wole, gdy glaszcze całe moje piersi. A za dużo nie ma bo są niewielkie. Jednak gdy już robi mi dobrze palcem i powoli staję się coraz bardziej podniecona to az proszę o pieszczoty sutków. Tak to dziwnie działa😀

Gość Gość
16 godzin temu, EuaMiss napisał:

Wiadomo, są też fajne ozdoby na sutki, nago tylko z takimi gadżetami wygląda się świetnie

Bleee rzyg!

Gość Gość

Dorotko powiedz ile orgazmów miałaś od pieszczenia ci samych piersi? 80-100? Myślę że więcej. Szkoda że tylko 3-4 pochwowe ale za to łechtaczkowych? A kto by t6o zliczył :DD