Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel XX

Do kobiet- czy lubicie, jak mężczyźni pieszczą Wasze piersi?

Polecane posty

Gość zależy jacy mężczyźni

Gość Mimo
Ja uwielbiam, jak mój chłopak ściska moje piersi tymi swoimi pięknymi, męskimi dłońmi... :D :D

Gość mysza1234444444
a ja uwilbiam jak moj ukochany lize moje sutki :P Jestem w siodmym niebie jak jednoczesnie piesci drugi sutek reka :) Poprostu mam mokro :D Juz nie raz mialam orgazm :) dzieki tylko pieszczeniu moich piersi :P

Gość annnkaaa
Mam bardzo czułe sutki na dotyk a faceci maja opory ze stymulacją ich Robia to za krótko

Gość uwielbiam
:)

Gość dziwny jest ten świat
owszem.... ;)

Gość no ba pytanie
oczywiscie, kocham to

Gość listopad sropad
to jak...jedziemy dalej z opowiadniem :> ;)

Matko... takie to małe, a jakie drażliwe. Nie prowokuj Gargamel, bo nie nadążysz sprzątać. :P

Gość listopad sropad
😭 nie doczytalam do konca 😭

Do Ciebie....myślisz że nie wiem że prosiłeś o wykasowanie mojego powiedzmy obraźliwego postu?

Miałem prawo, bo ty nie miałaś prawa tak o mnie pisać. Teraz wiem, że to ty, czego dowodem jest twoje przyznanie się do winy. W związku z tym zaraz kieruję wniosek o zablokowanie twojego nicku wraz z uzasadnieniem.

Akurat co do opowiadania to nie ja napisałam...ale skasowałeś mój genialny post o bujnych cyckach ...

O jakich bujnych cyckach? Przecież sama napisałaś o godz. 15:15, że chodziło o ten obraźliwy post. Więc nie wykrecaj się. Przyznałas się, więc sprawa jest jasna.

srylda>>> nikt by nawet nie pomyślał, że możesz sklecić dwa zdania do kupy, które miałyby jakiś głębszy sens, więc nie pochlebiaj sobie Drogie Dziecko.

Ten zwyrodnialec myśli że to ja napisałam to opowiadanie?...Jest w błędzie...

Z tym zszywaczem, to Cię poniosło. Trzeba było użyć kleju w sztyfcie, jakoś tak bardziej romantycznie byłoby. :D

Gość do gargamel XX
No wiec tak : Ja uwielbiam to, kocham i wogole daje mi to tyle frajdy przyjemnosci, ze mokra myszka to malo powiedziane. Lubie jak lize mi piersi tak od dolu po sutek z kazdej strony tak jakby wspinal sie nim na szczyt gory ( a piersi mam 80 E ).. niestety musi je przetrzymywac zawsze no bo mam duze piersi wiec jak nie bedzie ich trzymal to sie lekko na boki rozjezdzaja.. ale w sumie to tez lubie, jak mi je trzyma.. jego dwie dlonie ( chociaz ma duze nie sa w stanie objac mojej calej piersi :D Kiedys mialam kompleks na punkcie swoich duzych balonow ale dzieki niemu i jego pieszczotom zmienilo sie to :) Lubie jak mi ssie sutki, jak je gryzie lekko gdy jednoczesnie posuwa mnie palcami, a gdy wchodzi we mnie pala to gdy leze na plecach uwielbiam jak jedna reka lapie mi piers i tak targa.. albo jak posuwa mnie od tylu i lapie za me piersi i sciska albo jak go ujezdzam to tak fajnie je lapie i porusza nimi, zdaza mi sie go lekko nimi chlostac po twarzy :D uwielbiam gdy robimy motylka ale takiego, ze jednoczesnie mam otwarta buzke i mi glowke wklada do ust i pozwala lizac.. czasami smaruje mi piersi czyms slodki np czekolada, ale zdaza sie lodami i zlizuje.. uwielbiam jak na nich finalizuje tryska na mnie a ja poruszam dlonia tak by uchwycic momenty wystrzalu czasami udaje mi sie takie cisnienie wspolnie z nim zrobic, ze obrywam wowczas po oczach :D ale jest super,.. potrafimy sie z tego smiac :) kocham wiec gdy piesci masuje lize drazni moje piersi.. z reszta tak jak cipke dupke i cala mnie :) Tak wiec jesli masz dame.. to jest szansa, ze i ona to kocha badz pokocha.. Wszystko zalezne jest od bycia RAZEM w lozku a nie bycia razem lecz z osobna ;)

Gość hosstel
Ja tam najbardziej lubię gdy ty Gargamelu robisz mi lodzika:) Masz wtedy takie słodkie, cielęce oczka:)

Gość monia100
hostel -jesteś pedałem?

Gość hosstel
Niby nie, ale Garguś jest mistrzem lodzika:). Ciągnie tak, że aż mu się uszy trzęsą a oczęta wyłażą z orbit. Nie lubię tylko, gdy się nie ogoli. Potrafi boleśnie zadrapać mi worek mosznowy:)